Reklama

Reklama

The Finishing Touch

Obsahy(1)

Potřebujete narychlo dostavět dům? Žádný problém pro profesionální dokončovače Stana a Ollieho, kteří mají od majitele hrubé stavby slíbeno 500 dolarů za rychlou práci. Naneštěstí se staveniště nachází nedaleko nemocnice, takže je zapotřebí snížit všechen hluk na minimum. To se snadno řekne… (dopitak)

Recenze (14)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Laurel & Hardy staví dům. Stavaři Laurel a Hardy mají narychlo dokončit dřevěný dům. Aby nedělali hrozný rámus a nerušili tak blízkou nemocnici dorozumívají se potichu a posunky a dohlíží na ně policista Edgar Kennedy. Stavba se jim moc nedaří, pod Olliem se neustále lámou prkna, na kterých stojí a tak stále padá, vše rozbíjí a pokaždé spolkne hrst hřebíků, kterou si připravil do pusy. Stan na tom není o moc lépe a navíc je většinou příčinou Ollieho pádů. Často to odnese i nevinný Kennedy. Navzdory všemu dům přeci jen včas dokončí, ovšem brzy se ukáže, jak je chatrný. Jedna z nejlepších grotesek dvojice Laurel a Hardy. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

I v nejsmutnějších chvílích mě dokázali rozesmát. Za to zaslouží čtyři hvězdičky. Tentokrát mi jejich počin přišel více propracovanější, a jejich gagy stáli i na jiných věcech, než že jeden druhému dal facku. Dvacátá léta to je doba kterou bych strašně chtěla zažít, tak se mi líbí že se alespoň můžu do té doby přenést s jejich pomocí. A ještě se u toho zasměju. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Další z řad geniálních grotesek mistrů Stana a Olieho.Zde se nám představují jako stavaři kteří mají do dvanácti hodin dostavět dům a dostat za něj 500$.A jak to v groteskách bývá nejde nic tak jak by mělo,buď Oliver spolkne hřebíky nebo se Stan rozbrečí tím svým geniálním způsobem.Velké díky patří také distribuční firmě Avocado která teď začala vydávat edici Komikové XX.století a díky které jsem tuto grotesku viděl celou. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama