Reklama

Reklama

Dead Island 2

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Hudební
Velká Británie, 2014, 3 min

Recenze (22)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Športom k trvalej invalidite ;) Síce ani zďaleka nie tak kvalitný kraťas ako jednotka, ALE ... stále vysoký nadštandard. Tentokrát stvoritelia, oproti sentimentálnej prvej časti, stavili na humor - 70%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trailery ke hrám jsou vskutku mnohdy docela kvalitní podívanou a především výborným lákadlem pro kupce/hráče. Otázkou však zůstává podobně, jako je tomu u filmů, jestli to opravdu bude stát následně za to. Ani jeden díl jsem zatím nehrál, ale nemůžu říci, že bych nad tím už neuvažoval. Jen prostě nemám na hraní her skoro vůbec čas… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Všetko má svoj začiatok aj koniec, svoje miesto a svoj cieľ. Dokazuje to tento obdivuhodný trailer na niečo, čo vlastne ani umelecky nezažijem. No lebo nechcem. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Slabší ako trailer k Dead Island 1, ale určite stoji za to. Akcia, krv, čierny humor - to všetko obsahuje tento trailer. Do toho pasuje aj dobrá hudba a deje sa tu toho pomerne viac, ako v prvej časti (čo je mimochodom dobre), ale príbeh je slabší. 85% ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Zábavná a veľmi podarená upútavka/trailer na očakávanú druhú časť Dead Islandu, ktorá vyjde na jar 2015. roku. Má to ráz, má to humor a má to tie správne grify na to, aby som začal slintať a bol nedočkavý. Teším sa! ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Sem už se dávaj i trailery? Jinak jeden z těch lepších trailerů, co jsem z E3 viděl. Ano EA, jdi se bodnout se svýma previsualization konceptama a trailerem plným keců, jak vám jde o hráče. Když trailer tak chci vidět buď pěkný CGI nebo nějaký záběry ze hry. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

V jednom aspektu vlastně o dost lepší než milovaný trailer na jedničku. Tenhle totiž na rozdíl od dojemného příběhu rodinky dokonale vystihuje o čem Dead Island je a nehraje si na zombie drama s přesahem. Střihově precizní kravinka s chytlavým hudebním podkresem. 80% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

E3 2014 ukázala pravděpodobně nejzábavnější cinematic trailer právě zde, vtipné, drsné a originální, tak to mám rád. John Pigeon, hell yeah ,) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nie také emotívne ako bol prvý trailer, ale rozhodne potešujúce. Fajný soundtrack a pomerne podarený nápad. Priznávam, púšťal som si to niekoľko krát po sebe. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Má to vtip, chytlavý doprovod, parádní grafiku a jako trailer na jednoúčelovou hru bohatě postačí. Navíc mě šíleně bavila kamera. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než první trailer, ale pořád je to luxusní podívaná o zombie apokalypse ve hře Dead Island. A hudba je dost chytlavá. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Už první trailer byl velmi zdařilej ve svém "smutném" pojetí, druhý je naopak vtipný, vtipný pokud tedy jde o hlavního aktéra. Nemám námitek, baví jak klip tak písnička (Pigeon John - "The Bomb") ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní jak dokáží tvůrci videoher vymazlit svá trailerová videa. Filmaři by se měli mnohdy přiučit. Je to drsné, vtipné a jako upoutávka naprosto luxusní záležitost. Stejně jako u prvního traileru Dead Island dávám 4 hvězdy! - 80% ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Série Dead Island mě asi nikdy nepřestane bavit a trailer na dvojku dává tušit, že to bude povedené dílo. Musím se tedy přiznat, že jsem dlouho zvažoval, zda ohodnotím trailer na čsfd (asi to tu spíše nemá co dělat), ale jelikož jsem upoutávku viděl a zaujala mne, tak hodnotím. ()

Reklama

Reklama