Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 2
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

Wally 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe...s původním seriálem a hlavně s první sérií se to vůbec nedá srovnat... Kde začít? Další záchrana světa? Absurdní... Absence původních hlavních hrdinů? (Hira nepočítám...ten s tím svým Yatta! mi lezl na nervy už tenkrát, takže díky alespoň za Matta) Nesympatické postavy...Dívka s katanou neumí ani běhat, ne jí ještě věřit bojové scény, Tommy vypadá jako nedomrlý skřet a ne hrdina...diky za postavy Z. Leviho nebo R. Kihlstedt, které měli nějaké charisma... Myslim, že bylo správné tohle zrušit a nepokračovat... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále to baví ako pôvodný seriál. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami. Áno, zdá sa to ako obohraná téma. Nie však v tomto podaní. Nejedná sa o ďalšiu akčná jazdu. Vyniká tu viac napätie sprevádzané neočakávanými momentami. Počas každej časti sa nám pozvoľna odhaľuje minulosť aj skryté tajomstvá jednotlivých hrdinov. Vidíme ich ako sa postupne vyvíjajú, menia. Niektorí sa nechajú zviesť na scestie, bojujú so svojimi démonmi, zatiaľ čo iní nachádzajú sami seba, svoj osud. O tom sú Hrdinovia. Prinášajú nám pohľad na svet, kde by existovali ľudia so schopnosťami a čo všetko by mohlo prestať byť i obyčajnou fantáziou. Tento seriál ma veľmi bavil. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami, skvelé a napínavé situácie. Človek je neustále zvedavý, ako to bude ďalej. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Po 5 epizódach: Heroes Reborn trpia na to isté, na čo trpeli originálni Hrdinovia a to, že dej sa posúva tak pomaly, že sa divák nudí. Ak pozerám po epizóde každý týždeň skoro zabudnem, čo sa minule stalo a navyše mám pocit, že v novom dieli sa nič nestalo. Ak pozerám viac epizód naraz, mám pocit, že som zabila veľa času bez toho, aby som niečo zaujímavé videla. Navyše sa seriál podľa mňa málo zameriava na konkrétne schopnosti týchto evos, čo je vlastne to, čo robí celý koncept cool. Ešte aj vykreslenie nespravodlivého zaobchádzania s evos v spoločnosti je nejaké nedotiahnuté. Nevidím to ružovo pre budúcnosť seriálu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po 5-ti letech se seriál vrací opět na NBC a to ve velkém stylu! Některé postavy se vrátily, jiné jsou zase nové. Všechno je vzhůru nohama. Lidé už o obdařených lidech (takzvaných EVOs) vědí a po velkém teroristickém útoku se skrývají. Někteří se je totiž snaží zabít nebo požít k vědeckým účelům. Hned od začátku sledujeme osudy několika hlavních postav. Nejvíc prostoru má asi Noah Bennet, který si nechal vymazat paměť. Další z hlavních linek je věnována mladému Tommymu, který dokáže nechat zmizet věci a lidi. Další příběh se zaměřuje na manželský pár Luka a Joanne Collinsových, kteří zabíjí vyvinuté lidi. Jiná linka je o dvou Japoncích, z nichž se Miko Otomo dokáže díky svému meči dostat do videohry. A poslední je o dívce jménem Malina, která dokáže ovládat elementy. Blíží se konec světa a Společnost Renautas má plán na jeho záchranu. Nakonec se věci zkomplikují a pravda vyjde na světlo. Svět je opravdu v nebezpečí a zachránit ho mohou jenom vyvinutí. Škoda trochu otevřeného finále... Líbil se mi návrat Hira Nakamury. :) "Zachraň roztleskávačku, zachráníš svět." ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak moc se dá zkazit při "restartu" seriálu. A hlavně to žádný restart není. Vesele se navazuje na plochý děj, nicneříkající postavy a dementní zápletku. Jak to mělo být? V ideálním případě totální restart, úplně nové postavy (ty staré "lízat" jenom v náznacích"), rozběhnout úplně nový děj s úplně nového prostředí. Prostě udělat tlustou čáru a vrátit se ke kořenům. Stal se přesný opak a proto tahle slátanina nemůže mít snad ani pokračování. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama