Reklama

Reklama

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Najlepšie ako môžem tento film ohodnotiť je asi takto. Presne takto som si myslel, že dopadne film Wilsonov po tom, ako som videl jeho trailer. Absolútny miš maš, človek to ani sekundu nemôže brať seriózne a reálne si myslím, že by z toho mohla byť aj dobrá komédia, keby sa to režisér rozhodol spojiť s dobrým humorom. Ten tu ale nefunguje. Bill Shakespeare (áno, to je postava, o ktorej bude tento film hovoriť) je absolútne nezaujímavý a rovnako aj všetci ostatní v tomto filme. Nemôžem pochváliť ani herecké výkony, ani réžiu a myslím si, že výprava tohto filmu je na bode 0. Kráľ Phillip má podľa mňa tú absolútne najhoršiu falošnú bradu, čo som kedy videl a humor tohto filmu skoro absolútne nefunguje. Sem-tam sa človek pousmeje a povie si, že mohlo byť v pohode, no celková realizácia je len strieľanie naprázdno. Za mňa tento film dostáva jednoznačné NIE a jediné čo môžem odporúčiť je držať sa od neho čo najďalej. A kto to tu zaradil medzi rodinné filmy? Toto je skôr pokus o satiru, než rodinný film. Hodnotenie: D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový hezký film o tom, jak to vlastně bylo s Billem Shakespearem v době, o které se toho o něm moc neví. Je to zábavné, anebo se to alespoň zábavné snaží být, ale já jsem se u téhle taškařice docela nudil. Zábavné scény nebyly zábavné, pitvoření postav obecně nemám moc rád, no a pak to naštěstí skončilo. ()

Reklama

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Totáně zabitá příležitost jinak zajímavého příběhu. Nudná, zdlouhavá, nezáživná sračka, plná trapného humoru a i když britské provenience, tak přesto jaksi plná amerického Hollywoodského patosu jako např bouřlivý potlesk obecenstva u dvora, když se Shakespeare znovu dá dohromady polibkem s odloučenou manželkou. Trapné mrkání do kamery, přidebilněné písničky na banjo a ukulele středověkého boy bandu, které dostávají ve filmu nepochopitelně velký prostor, "lišácké" thumbs up také na kameru s rošťáckým křeněním, no prostě někdy mi z té trapnosti vstávaly chlupy na celém těle! A hlavně ta nuda, příšerná nuda, slabé vtípky a polopatičnost a zdlouhavost jasné zápletky, která se načrtne divákovi hned na začátku písemně přes celé plátno, pak znovu rádoby "vtipně" odvypráví při plánování téhož v kuloárech španělského krále a jeho kompliců a pak se už jen místo svižné a klipovité taškařice plné gagů a vtipů vypointované k velkému finále, která měla následovat, vleče a vleče, a nudí a nudí, k smrti nudí!!! Postavy statické, nedůvěryhodné a ploché, nezaujaté svojím vlastním osudem, namaškaření herci jen jako loutky odříkávají své repliky a pokouší se o vtipy, ze kterých ale bohužel nic nevykřešou. Bodejť, když scénář smrdí laciností a ukrutnou šmírou a režisér je packal a přizdisráč! Přeji si aby se tohoto vděčného materiálu ze zajímavé historické doby ujal někdo schopný, se schopnějsím ansámblem a vystřihl oparvdu pamětihodnou středověkou komedii! Bohužel ale doba Monty Pythonů a jejich celovečerních movies už je asi nenávtaně pryč! Asi je čas znovu sjet Life of Brian a Holy Grail, pro odstranění pachuti v držce co zůstala po Billovi! Fuj! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama