Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (52)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nic, rozhodl jsem se, že začnu filmy SS (Stodvacetikilovec sacharidový) tahat kanalizacemi a nazývat je odpadem! Už tu není opravdu ani špetka filmařského či bojového skillu, který by se byť jen za nehet vešel. Asi nejraději bych ksicht ve stokách a odpudivých sračkách vymáchal panu střihači, v těsném závěsu je pak ten nýmand, který drží v ruce kameru. Takhle nějak si představuji akční béčkové dno a SS se na něm snaží najíst špunt, aby se v těch výkalech neutopil. Má jedinou možnost: sloučit se s nějakým trochu solidním ksichtem, najít režiséra, který není patnáct hodin denně kantáre, shodit cca 30 kilo a rozloučit se trochu důstojně. Protože takto jen pomalu tahá katanu ze saye a každým takovým svinstvem je o kousek blíž svému seppuku. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Taxom sa energeticky pustil do sledovania dalsej seagalovky. ZaplatGandhi vsak pan Seagal poslal "reziserov" typu Don E. Fauntleroy a Michael Keusch konecne do hajzlu. Tuna si na rezisersku stolicku sadol Keoni Voskovymuz a prisla zmena k lepsiemu - nekona sa odpad! Seagal v roli tajneho drsneho agenta bol fajn, aj zapletka mala nieco do seba. Big Stevenovi Seagalovi pritom vo filme kunduje akasi Lesli-Anca Down, co netusim, kto je. Trochu zamrzi, ze po dobrych 20 minutach film zlavi na tempe a dokonca sa objavi aj nuda. Seagal ma zase ten svoj klasicky vsechnomamvprdelihlavnezabitetietriprasiatkaadvekravykfilmu vyraz, ale to som si zvykol. Po hereckych vykonoch tu niet ani chyru /vsak ved seagalovka, no/, ale suboje mali nieco do seba a myslim, ze aj prestrelka sa konala. 0 % ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Je tam hajzel, ktorého chceme nájsť a dať mu pusu na dobrú noc.“ Steven a jeho kamoš Chi sa ocitajú kvôli drsnému kšeftu na Ukrajine. Všetko prebieha podľa patrične krvavého plánu, ale keď je po všetkom a Steven si ide do miestneho baru dať whisky a tu zachráni pred bandou ozbrojených zmrdov ženu. A začína sa peklo. Pre jeho nepriateľov. Tradičné B-seagalovka. Seagalovi parťáci spravidla nestoja za nič, ale Byron Mann je sympaťák (so Seagalom hral už v roku 2003 v Beštii), čo dosť zachraňuje situáciu, pretože Seagal nie je na plátne až tak často, ako by ste si mysleli, že bude. Nenechajte sa však nalákať ani na meno Vinnieho Jonesa (ktorý sa so Seagalom stretol v roku 2005 vo Vnútornom nepriateľovi), keďže uňho ide pomaly až o cameo (troška väčší priestor má až na samom konci). ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se smál, kroutil hlavou nad debilitou scénáře a měl kolikrát chuť vzít notebook a rozmlátit ho, co to nejvíc jde. Já chtěl dát původně tři hvězdice, pač finále je úctyhodné a bavil jsem se na účet tvůrců. Mno - příběh mne teda vůbec nebavil, byl jednoduchý a předvídatelný, maximálně potěší komunikace mezi hlavní dvojící. Zbytek mne vůbec nezajímal, nudná prostitutka, záporák za každou cenu co nejvíc ďábelský, mne to bylo celé k smíchu! Byron Mann je nejlepší, působí strašně sympaticky, uvolněně a má plno výborných hlášek, snaží se komunikovat se svym parťákem a zde je první mínus. Už mne štve ta arogance Hulka v černym, kterej nosí sluneční brýle i ve tmě! Celé to má u prdele, přitom kdyby fakt sundal kila dolů, strojkem se zbavil těch vousů a začal chodit v kožených bundách, byl bych zase zesranej z každýho jeho výstupu, před kamerou. Good Man byl dobrej, měl lepší akci, která byla i líp natočená. Zde potěší celkem solidní vizuální stránka a dobrá hudba - a je tu akce. Tý je dost. Bitky maj skvělou, ČTI SKVĚLOU, choreografii, která je civilní. Přestřelky jsou realistické, DÍRY PO KULKÁCH VE ZDI, taky jsou dost krvavé a nekompromisní. A ten jeden výbuch není amatérský. Co mne však sralo a neodpustím filmu je špatný střih, který mnohdy ani nenavazoval... ale ta kamera, co snímala záda Seagala a podlahu během soubojů, mělo bejt jako co? Choreografie zazděná idiotským blbečkem, kterej neumí snímat tak, aby bylo vidět kam údery zapadaj! SS tu předvede několik solidních kopů, jeho chorča je mix Aikida a Wing Chunu, naštěstí poslední tři souboje jsou výborný, ještě ten v bytě proti dvoum byl supr (má ho na starosti Mann), a Seagal na to furt má, neskutečná rychlost.. ale opět, většinou kamera snímala podlahu, proč ty vole? Bitky jsou natočeny hrozně a strašně mne to mrzí. Scénář je taky dost imbecilní, některé činy postav nedávaj smysl (když SS má tlumič na pistoli a Mann bez tlumiče, i když musej jednat potichu?) některý dialogy jsou úplně .... nevim, když se Mann zeptal týpka pro koho pracuje a on mu odpoví "pro šéfa", tak jsem se chytal za nos, jako Sami Naceri v Taxi. A ty flashbacky, filozofický kydy a sex v oblečení Seagala si mohli už odpustit. Takže to není ultimátní sračka, přeci jen obstojná akce to jakž takž drží a kvůli Mannovi by se na to měl každej kouknout, protože ta arogance Seagala je k pláči. A bolí to dvakrát tolik když se musím užírat s uvědoměním, že ten vůl na to pořád má. Jenže mi je už jasný, že zřejmě nic pořádného nenatočí. Komentář, co napsal Lateef je ideální shrnutí. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

"Čo urobíme?"..."Budeme ich sledovať, vyslobodíme Chi-ho a potom budeme musieť zrejme škaredo ublížiť niektorým ľuďom." Narvatý/pribratý/nabratý Sígl v kabáte s rýchlosťou tuleňa a s minimálnym pohybom tela eliminuje jedného zločinca za druhým. Už dlho som nevidel film so Seagalom, preto som bol prekvapený, aký je to pán. Seagal v roku 2015 na mňa pôsobí, lepšie ako kedykoľvek pred tým, mám pri ňom pocit, že dá dole absolútne každého. Mimochodom, sú Seagalove vlasy organického pôvodu? ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama