Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (52)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

V scéne, keď Seagal prichádza k Vinniemu Jonesovi mi svätý Štefan v koženom saku zapnutom až po bradu pripomínal tučniaka z Madagaskaru. Ale k veci. Je táto videoseagalovka lepšia, než ostatné? Tak určitee...nie! Voskový mužík už síce nestrihá natočený materiál štýlom rýchlo a zbesilo, takže pri súbojoch je vidieť mávať svätého Štefana tými tučnými lopatami, pričom Byron Mann mu slušne sekunduje kopmi z otočky. Naďalej je tu však prítomný balast z ostatných majstrových videoskvostov: zaprdené Rumunsko, nočné kluby, trápne prestrelky, šľapky (pardón "hérečky") s otrasným akcentom, dementné dialógy typu: „Zistil si niečo?" – „Áno, volajú ho Šéf. Hovorí ti to niečo?" – „Je hlavou miestneho syndikátu." či trademark v podobe oblečeného sexu s hérečkou, ktorú filmári museli nadrogovať, aby majstrovi dala aspoň malý božtek. Fuck off! A ešte postreh na záver. Film odporúčam sledovať s dabingom, pretože v pôvodnom znení pôsobí svätý Štefan ešte viac "mámvpiči" dojmom, než nadabovaný. 25 % ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dostal k novému filmu Stevena a je to pořád to samé dokola-příběh sice není to nejhorší,ale ta unuděnost Seagala,stále větší váha a tím menší uvěřitelnost jeho postavě (a nemění na tom nic,že pomalu veškeré chvaty dělá jen rukama).Příběh o nájemném vrahovi (Seagal) ,který je zrazen svým šéfem,který dělá pro chlápka,který si zároveň najal našeho Stevieho,kterého pro změnu žádá o pomoc žena,která byla zajmuta tímto chlápkem jako objekt obchodu s bílým masem je vcelku obyčejný a dalo by se to i na noční večer zkousnout,ale ta negativa hlavně co se týče Seagala převažují a konec filmu kde i člověk s postřeleným tělem dělá kousky jako by neměl ani škrábnutí plus navíc tanec pro Stevena tomu dal hodně špatný dojem.Za mě tedy celkově horší průměr 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Žádný překvapení se nekoná. Průměrná a solidně zábavná Seagalovka, která vybočuje především tím, že tu má Seagal parťáka. A vůbec ne špatnýho. Byron Mann je sympaťák a do týmu se Seagalem by ho měli dávat častěji, protože jim to spolu funguje. Dokonce i souboje jsou solidně a dynamicky natočený. Zásadní mínus je Vinnie Jones jako hlavní záporák. Ten dokáže bejt dobrej, když mu dá někdo odpovídající roli. Tady bohužel působí se svým podmračeným kukučem jako parodie na ruskýho mafiána. Z béčkových vod se dal určitě vylovit lepší záporák. Třeba takový Johnny Messner by byl pro Seagala dobrým soupeřem. Celkově jedna z lepších Seagalovek. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak si to představte. Mě normálně a regulérně jeblo a po docela solidních trailerech jsem se na tenhle film začal docela těšit. Zvláště poté co věčný kverulant, kritik a pan dvojhvězda Lacike tomuto opusu střelil hvězdice tři. Říkal jsem si : Ty vole je tohle návrat Seagala? ABSOLUTNÍ bomba? Průnik Keoniho Nemehla do červený barvy?! Mno... ne tak docela. Já to sice pravda možná nechci vidět, ale abych byl upřímnej, tak jsem tu žádnou změnu k lepšímu nepostřehnul. Svatý Štefan koupiljsemKFC Seagal tu opět podobně jako v předchozích filmech vsadil na koncept spolupráce z dynamičtějším, akčním partnerem (v tomto případě Byron Mann) který však při porovnávání jejich soubojů nastavuje maestrovi nemilosrdné zrcadlo. Čí souboje jsou svěžejší a akčněji natočený snad ani nemá cenu vytahovat. Podobně jako ve Force off execution a Good manovi se mladší a rychlejší kolega snaží. Při soubojích je pořád v záběru a ledacos zmákne aktivním přístupem. Zatím co Stevo klasicky kosí všechny neschopné panáky se svým typickým všechnomámvprdelinoaco? výrazem a tím závěrem bohužel hodně devalvuje jinak kvalitní výkon Vinnieho Jonese kterej se mi hodně líbil a potvrdil, že pro role zvrácených a surových plešatých parchantů se narodil. Šel z něj docela respekt, ale Seagal to tím dalším vrcholně odfláknutým finálním soubojem opět parádně zabil. BACHA SPOILER! Jako čekal jsem, že Jones si ani nebouchne a dostane naloženo, ale nasrali mě, že to zase udělali takhle trapně a odbytě. Seagal mu 30 vteřin nakládá. Načež zmlácenej Vinnie se ze zoufalým výrazem v tváři zmůže jenom na : Ne prosím už ne! tak ho Seagal narazí na železnou tyč. Vrchol trapnosti toto. KONEC SPOILERU Dřív se mi tohle na jeho stylu v dobách kdy měl o 50 kilo míň líbilo a přesně to jsem na něm žral. Nicméně dneska mě s tím neskutečně sere a znechucuje, obzvlášť když je z něj v každým filmu Svatý myslitel, světa spasitel a vykupitel. Takže nevím co jsem vlastně čekal, ale výslednej produkt je na úrovni produktů předchozích, akorát, že tentokrát budu ke Stevovi shovívavější a v den jeho narozenin mu nadělím dvě hvězdice a to je víc než si v současný době zaslouží.25% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se smál, kroutil hlavou nad debilitou scénáře a měl kolikrát chuť vzít notebook a rozmlátit ho, co to nejvíc jde. Já chtěl dát původně tři hvězdice, pač finále je úctyhodné a bavil jsem se na účet tvůrců. Mno - příběh mne teda vůbec nebavil, byl jednoduchý a předvídatelný, maximálně potěší komunikace mezi hlavní dvojící. Zbytek mne vůbec nezajímal, nudná prostitutka, záporák za každou cenu co nejvíc ďábelský, mne to bylo celé k smíchu! Byron Mann je nejlepší, působí strašně sympaticky, uvolněně a má plno výborných hlášek, snaží se komunikovat se svym parťákem a zde je první mínus. Už mne štve ta arogance Hulka v černym, kterej nosí sluneční brýle i ve tmě! Celé to má u prdele, přitom kdyby fakt sundal kila dolů, strojkem se zbavil těch vousů a začal chodit v kožených bundách, byl bych zase zesranej z každýho jeho výstupu, před kamerou. Good Man byl dobrej, měl lepší akci, která byla i líp natočená. Zde potěší celkem solidní vizuální stránka a dobrá hudba - a je tu akce. Tý je dost. Bitky maj skvělou, ČTI SKVĚLOU, choreografii, která je civilní. Přestřelky jsou realistické, DÍRY PO KULKÁCH VE ZDI, taky jsou dost krvavé a nekompromisní. A ten jeden výbuch není amatérský. Co mne však sralo a neodpustím filmu je špatný střih, který mnohdy ani nenavazoval... ale ta kamera, co snímala záda Seagala a podlahu během soubojů, mělo bejt jako co? Choreografie zazděná idiotským blbečkem, kterej neumí snímat tak, aby bylo vidět kam údery zapadaj! SS tu předvede několik solidních kopů, jeho chorča je mix Aikida a Wing Chunu, naštěstí poslední tři souboje jsou výborný, ještě ten v bytě proti dvoum byl supr (má ho na starosti Mann), a Seagal na to furt má, neskutečná rychlost.. ale opět, většinou kamera snímala podlahu, proč ty vole? Bitky jsou natočeny hrozně a strašně mne to mrzí. Scénář je taky dost imbecilní, některé činy postav nedávaj smysl (když SS má tlumič na pistoli a Mann bez tlumiče, i když musej jednat potichu?) některý dialogy jsou úplně .... nevim, když se Mann zeptal týpka pro koho pracuje a on mu odpoví "pro šéfa", tak jsem se chytal za nos, jako Sami Naceri v Taxi. A ty flashbacky, filozofický kydy a sex v oblečení Seagala si mohli už odpustit. Takže to není ultimátní sračka, přeci jen obstojná akce to jakž takž drží a kvůli Mannovi by se na to měl každej kouknout, protože ta arogance Seagala je k pláči. A bolí to dvakrát tolik když se musím užírat s uvědoměním, že ten vůl na to pořád má. Jenže mi je už jasný, že zřejmě nic pořádného nenatočí. Komentář, co napsal Lateef je ideální shrnutí. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama