Reklama

Reklama

V hledáčku střelce

  • USA The Reach (více)
Trailer

Co začalo jako nehoda, stalo se smrtící honičkou... Bohatý obchodník a lovec John Madec si najme mladého, ale zkušeného průvodce a stopaře Bena, aby ho doprovázel na lovecké výpravě do těžko dostupných skalnatých hor v jihozápadní části Mohavské pouště. Když John naslepo vystřelí na pohyblivý terč ve vzdálených skalách, namísto zvěře zastřelí starého zlatokopa, který se v jeskyni skrýval před sluncem. Ben trvá na tom, že případ musí ohlásit jako nehodu. Magnát Madec to vidí jinak. Pokud by se případ zveřejnil, konkurence by ho zničila, což nemůže dopustit. Zabití starce se musí utajit. Ben s tím nesouhlasí a pokusí se přivolat policii. Madoc ho násilím donutí svléknout se téměř donaha a vyžene do pouště. Na jihozápadě Mohavské pouště, kde v poledne dosahuje teplota 55 stupňů Celsia, běžný člověk bez vody nepřežije ani hodinu. Madocovi však na tom nezáleží. Svědka se musí zbavit. Ben nemá jak uniknout. V boji o život musí posbírat všechen um a dovednosti. Jen tak se může zachránit. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (98)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem zase konečně někde viděl starýho dobrýho Majkla, navíc si zahrál ucházejícího psychopata, bohužel jeho herecký protějšek je latentní gay s hereckým nadáním larvy a motivace postav je víc než chatrná a potom se těm scénáristickým hovnům musíte už jenom smát a ten konec...nic debilnějšího jsem dlouho neviděl.Kdo je schopnej v roce 2014 natočit takovou zvratku, nemá to v palici asi úplně v pohodě.Dokud nahání Douglas toho homouška v pouští a u toho vám z repráku vrní motor toho nechutnýho Meďáku, je to sranda, pak už to jde jen a jen dolů.50%. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas na starý kolena vyběhnul do pouště ulovit prérijní ovci, místo ní však střelil tlustýho chlápka. Protože jeho parohy si ale za rámeček nedá, pokusil se uplatit neúplatnýho průvodce, aby o činu mlčel. Ten řekl NE! Zápletka jak Brno! Jakožto fotograf vždycky lpím na tom, aby byl obraz co možná nejčistší, vím totiž, že jakákoli nečistota na snímači nebo objektivu může jinak pěknou fotku úplně zrujnovat (v případě vrhu stínu prachu, který se projeví jako drobný puntík, to platí i pro video). Tady ale na oněch nečistotách staví krutý umění každým druhým záběrem, kdy pokud jsou ony fleky záměr, točil to idioti a pokud je to chyba, točili to amatéři. Je proto k podivu, že Douglas skočil zrovna sem. Hloupá zápletka a bídnej vizuál by se dal ovšem omluvit, kdyby byl alespoň film dynamicky a zručně natočenej, jenomže to on není. ()

Reklama

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "náhodných" filmů, které vídám po skončení něčeho před nimi, kdy prostě začne film, a více či méně mne zaujme, a tak se mrknu. ;-) Neříkám, že to bylo kdovíco v rosolu, ale na jedno podívání dobrý, místy mě to fakt bavilo. Líbily se mi zejména důmyslné praktické skrýše starého "poustevníka" (ta s vodou byla top), a občas jsem se i zasmála. Nejvíc, kterak si Michael Douglas uprostřed pouště, za kuropění, připravuje espresso. :-D Jestli si někdy budu pořizovat auto, tak jedině takto vybavené. Měl tam i mini troubu, toustovač... Prostě se vší parádou. :-) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá veľa čo ponúknuť, len starého Douglasa preháňajúceho po pustatine necharizmatického mladíka v trenýrkach. Aj s týmto minimom ingrediencii by to nebolo úplne márne, mladý skúša všelijaké ťahy, bohužiaľ možností veľa nemá (a tvorcov nič prevratné v tomto ohľade nenapadlo). Čo najviac filmu podráža nohy je jeho záver, ktorý je tak béčkovo dementný (Douglas sa vracia dokonať svoju pomstu a biedne zlyháva), že jasne nasmeroval výsledné hodnotenie na dve hviezdy. 4+/10 ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas v roli bohatého obchodníka si najme stopaře v podání Jeremy Irvineho, aby ho doprovázel po Mohavské poušti. Michael však omylem zabije starého zlatokopa. Jeremy nejprve souhlasí, že zabití nenahlásí, ale pak si to rozmyslí a film se náhle mění v klasický survival, Michael donutí Jeremyho vydat se bez vody a oblečení do MOhovaské pouště. Lov začíná. Dokud se děj odehrává v Mohavské poušti, je se na co dívat. Konec ale byl i koncem snažení scénáristy a celkem celý film sráží. Navíc - zatímco role Michaela je celkem jasná, role Jeremyho má celkem dost nelogických míst. Film by byl tak na dvě *, ale jedna * je navíc za krásnou Mohavskou poušť. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Novém Mexiku, konkrétně ve Farmingu a v rezervaci indiánského kmene Navajo u skalního úkazu Shiprock. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama