Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami priemerná, miestami parádna (belgická!) mäsiarčina. Poteší sympatický kasting, pekná lesná výprava, plno drsných scén, množstvo kontroverzných scenáristických rozhodnutí (zomierajú postavy, od ktorých by ste to vážne nečakali + megatemný záver) a tvrdé gore. Ale tiež predvídateľný scenár a neveľmi zaujímavé postavy. Niekedy je to na 40%, niekedy na 80%. Tak dávam 60%, ale ak máte v láske camp slashery, určite si to pozrite. Boh múch skombinovaný s Piatkom 13 a knihou Oddiel od skvelého Nicka Cuttera. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Za tú masku malého Kaia dávam tvorcom veľkú pochvalu, pretože práve ona ma hneď pri nahliadnutí filmu najviac zaujala. Dejovo je Welp mierne netradičným slasherom, v ktorom nájdete mnohé originálne drobnosti, ale aj viacero bežných klišé. Prekvapivý záver pre mňa zas taky prekvapivým nebol, kedže som presne tušil, čo sa stane, no i tak má Govaerstov horor čosi do seba. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Welp ( Cub ) má podobnej námět s celkem vydařenou hororovou komedií "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse". S tím rozdílem, že Welp je bez vtipu a po lese nepobíhají Zombie, ale máme tady jiné zlo. Po lese prý běhá " Kai " ( něco jako vlkodlak ) nebo e všechno úplně jinak. Tak či tak to není nic originálního. Koukatelný to je, ale určitě to nenadchne. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, že to pro mě nebyl očekávaný horor, protože jsem o něm při nákupu slyšel poprvé. Nebudu se stydět, jsem rád. Jsem rád, že se takřka zásádně nenechávám zblbnout trailerama, takže pak nemusím držkovat, jak jsem čekal na refresh Pátku třináctýho, kterej mimochodem vždycky stát za vyliž ánus, a ono to nepřišlo. Welp není žádným extra master piecem, ale je s péčí natočeným lesním horůrkem, kterej je po kvatnu FF srágor příjemným zavítánim do luhů a hájů, a kdyby měl o dva tři vyšpekulovaný mordy navíc, s přehledem bych mu lupl 4 borovicový šišky. Já jsem spokojený. 69% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Poslední dobou ho mám v tomhle žánru víc, než dost. Vysoce hodnocené horory hodnotím nízko, ty vysoko zase naopak. Sám nevím, čím to je. Možná mám velké sociální cítění, možná filmům vůbec nerozumím, každopádně nějaké procenta, ty už jsem přestal dávno sledovat. Mrknu na poster, přečtu obsah a podle hodnocení mých některých oblíbenců jdu do toho. Zklamu se jen málokdy a tenhle film není výjimkou. Velmi vydařená, skautská dovolená, která se pro většinu účastníků změní v noční můru. V nádherném prostředí přežijí ti nejsilnější, nebo možná nejschopnější. Ale to uvidíte sami, než se nadějete, bude konec, který mě donutil zvednout o jednu hvězdu nahoru. Zcela zaslouženě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama