Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, že to pro mě nebyl očekávaný horor, protože jsem o něm při nákupu slyšel poprvé. Nebudu se stydět, jsem rád. Jsem rád, že se takřka zásádně nenechávám zblbnout trailerama, takže pak nemusím držkovat, jak jsem čekal na refresh Pátku třináctýho, kterej mimochodem vždycky stát za vyliž ánus, a ono to nepřišlo. Welp není žádným extra master piecem, ale je s péčí natočeným lesním horůrkem, kterej je po kvatnu FF srágor příjemným zavítánim do luhů a hájů, a kdyby měl o dva tři vyšpekulovaný mordy navíc, s přehledem bych mu lupl 4 borovicový šišky. Já jsem spokojený. 69% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Zvědavost byla veliká, jak se s hororem popere národ pralinkožroutů, no nakonec zklamání a to tak že fest. Když pominu všechny ty logický nesmysly (hlavně ty pasti, to je jako hodně WTF), tak mi prostě nesedl ani děj, ani postavy (to je zase výkvět, gosh), vlastně krom tý pěkný přírody mě nebavilo ničévo nič. A vskutku by mě zajímalo, kterou chorou mysl napadlo, aby tu do sebe bodali nožema sotva vodrostlý adolescenti- to už dneska puboši nefrčí? Ne, tyhle Beneluxové (holandská Lidská stonožka), těm bych horory zakázal už z principu... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Lesní slasher tak nějak připomínající otřesnou sérii Wrong Turn a trochu snad oldschoolové "campovské slashery" ... Do půlky je to fakt strašná otrava, navíc sem nepochopil, proč se tam mluví asi snad třemi jazyky a mělo to eng titulky, ale to už je detail. Co je dobrý, tak fajn lesní atmosféra a druhá poloviny s mrazivým závěrem. Pár docela vtipných a vydařených gore scén a lesních pastí potěší a jedna fakt rozesmála (padající klády ...). Nic extra, ale na ty 3* v rámci subžánru se to nakonec tak tak vydrápalo ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pedofilní vedoucí, „spadl“ pod vlak jedoucí, pojďme skauti pro líh, spálíme ho v polích… Tato zápletka by mi přišla asi atraktivnější, protože těm, co mají něco nakoukáno, nemá junácká vybíjená z valonských lesů moc co nabídnout. Snaha o originalitu v podobě jakéhosi řídícího střediska či charakteru nalíčených pastí se minula účinkem, v posledních 15 minutách může divák úspěšně předvídat každý další záběr. Krásné i děsivé lesy objektivem Karakatsanise? Kdykoliv si vyjedu za město, najdu je taky. Přesto si žádám crossover s Andersonovým Až vyjde měsíc a nechť se do toho Kai pořádně opře.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rodinný polo-horor o skautskom tábore, ktorý plánoval byť nezvyčajným príspevkom k lesným slasherom a nakoniec je skôr rozčarovaním. 2/3 filmu je otravná somarina pre deti, kde sa motajú fagani na tábore a číha tu na nich Ujo Homeless s Malý Tarzanom, čo od nudy porobili stromové pasce po celom kempe. Každý dobrý moment je vykúpený hromadou infantilnosti a trápnosti, kedy mi film išiel zbytočne na nervy. Potom sa konečne dostavuje záverečná, vyvražďovacia tretina, kde sa veci rozbehnú, detičky v stane už nie sú v bezpečí a celkový dojem sa v rámci obmedzeného času i možností ako-tak napravuje. Napraví sa našťastie aspoň na tú pokrivkávajúcu 3ku, ale sklamanie je to stále citeľné. Bez okolkov môžem pochváliť iba hlavný hudobný motív; máloktorým hororom sa v dnešnej dobe ešte podarí prísť s niečím svojim, čo je zároveň vydarené i rozpoznateľné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama