Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

dobytek 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film strašně žral. Před časem jsem na to někde náhodou narazil a vůbec jsem nechápal, co se mi na tom kdysi tak líbilo. Nebudu sem zatahovat nostalgický vzpomínky, kdy to byl jeden z mála západních filmů, co se dostal do televize, a dávám 2 hvězdičky. A to si řikám, že je to možná až moc... ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Na německou kinematografii se až na pár vyjímek koukam dost skepticky. Němci nikdy neuměli, neumí a nejspíš ani nebudou umět točit. Legendární Mayovky, Kobra 11 či pár vyjímek na kterých se spolu s čechama podíleli, jejich filmování nestojí za řeč. Ty scénky v týhle rádoby komedii jsou tak neskutečně trapný, suchý a co je nejhorší, tak předvídatelný. Na druhou stranu to docela chápu, protože mám zkušenosti s prací v Německu a jejich humor je opravdu dost specifickej a málokdo mu přijde na chuť. Jediná scénka u který jsem se od srdce zasmál byla, když přenocovali ve stanu a ráno se probudili na fotbalovým stadionu, kde už bouřili fanoušci, ale jinak je to celkově vzato fakt kravina a ten rádoby gangster s ocelovým uchem tomu nasadil korunu ----> za hlavní hereckou dvojici, která tak špatná nebyla a na německou produkci i docela pěkný herečky, končim na 30ti % ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá dvojice již poněkolikáté. Bohužel musím vzpomenout, že jsem se ani jednou vyloženě nezasmál. Ač lehce úsměvných scén je zde vcelku dost. Ale přijde mi to tak nějak nedodělané. Nedomyšlené. Jakoby mlácení prázdné slámy, nebo jak to říct. Snaha vidět je, jenže kdo ví proč to není tak, jak bychom si přáli. Když se podívám na filmografie obou hlavních hrdinů, kasovní trhák žádný. A scénář? Tam je taky možná alespoň kousek jádra pudla :-( Režie: ***; Scénář: *; Herci: **; Hudba: *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Asi bude špatný počasí. Auta lítaj nějak nízko." Bejvávaly časy, kdy "rypáci" Mike a Thomas vyprodávali kina, rozesmívali sály a vzbuzovali touhu pořídit si vlastní tříkolku. I já jsem po ní toužil a ještě jsem se u toho skvěle bavil. Čas však dokázal, že je to hrozná hovadina s debilním příběhem, několika slušnejma fórama a kvalitu udržely jen ty tříkolky. Nevadí. Tenkrát to svůj účel splnilo a dneska už to beru jen jako nostalgickou raritu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na blonďatého padoucha se stříbrným uchem je mi jasné, z čeho čerpal manager západoněmeckého střihu Vlasta Košťál inspiraci ke svému účesu.. Typická "natrhnu ti arsch" komedie z Deutschlandu, kdy z každého záběru máte pocit, že se to do 5 vteřin musí zvrhnout v softporno z gelsenkirchenských ateliérů Udo Kiesslinga. Bože, toto jsem byl opravdu schopen sledovat i vícekrát za sebou? Je evidentní, že z masochismu člověka vyléčí až čas.. Krügerovi měl někdo říct, že když hraje nosáče, měl by si z něj nejdřív vytrhat všechny chlupy o délce honduraské pralesní liány (viz.úvodní titulky).. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)
  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama