Reklama

Reklama

V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus... (CrazyDay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

stuj odpad!

všechny recenze uživatele

To byl tak trochu omyl, ne? Což o to, že drtivá většina vtipů je nudná nebo přímo trapná. To se stává i u jiných filmů. Ale co ti herci? Myslím ty vedlejší role - čiší z nich amatérismus, neherectví a nepřirozenost. A projev některých byl opravdu šílený. Upištěný hlásek patnáctky z pekárny, kterou trapným způsobem balí synek Jura, byl vyloženě na pěst. Ech. Jak se tohle mohlo dostat do kin?? ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vysušený skinhead, brejlatý Brežnev, prefarbený Švejk a svadobný podvodník sa stretnú, kde inde, v hospode, a melú riadne hovadiny. Hlavne neprejdú ani tri minúty a už je tam téma sex. No jo, keď je scenárista tupec, tak prvé čo ho napadne je nejaká zvrátenosť ako lízanie dievčiny na gynekologickom posede. A tu boli takí scenáristi až traja. Asi pozerajú veľa porna, v reálnom živote to nemajú šancu zažiť. ()

Reklama

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to staršná kravina, ale musím se přiznat, že mně pobavila, i když ne tak, jak by si přála. Tento film bych zařadil do seznamu filmů, které jsou tak špatné, až jsou dobré. Téměř cokoli, co se na filmu zkazit dá, tento film zkazí. Zápletka vůbec nezní špatně, zároveň taky není vůbec originální, ale je v ní taková ta jednoduchost skupiny nesladěných jedinců, kteří spolu stráví několik dní na výletě. Problém je v tom, že film s jejich nesladěností vůbec nic nedělá. Přátelství našich čtyř protagonistů není nikdy v nebezpečí. Možná je to proto, že postavy nejsou vůbec zajímavé, jejich existence je podmíněna jenom nevtipnými hláškami, které jim neustále lezou z úst. Herecké výkony nebyly otřesné, ale byly velmi slabé. Prezentace taky nebyla otřesná, ale že by se mi líbila taky nemůžu říct. Nejhůř na tom je zvuk, většina dialogů je předabována v postprodukci, což mi samo o sobě nevadí, ale v tomto filmu je to uděláno tak špatně, zvuk není sladěný s pohyby rtů a jiné věty byly příšerně namixovány. Hudba byla až otravně nevýrazná, představte si nejohranější táborákové písničky a dejte je do tohoto filmu, to je v podstatě jeho celý soundtrack. 1/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám pocit, že ,,hvězdy'' různých standup vystoupení, vědomé si obliby u diváctva malých barových stolečků mají dojem, že zvládnou i celovečerák. Nezvládnou. A toto navíc není první případ. Bohužel. Navíc scénář není opravdu nijak originální. Fotříci přes čtyřicítku si takhle jednou v hospě řeknou, že by zase mohli jednou v kupě vyrazit vstříc divočině a ženskejm co jim cesta sešle do pařátů... A aby toho nebylo málo, jeden z otců vyfasuje sebou teenagera. Že už to tu párkrát bylo ? Ano. Samozřejmě partičce zkříží partu záporáci a tak o humor a napětí nebude nouze. Ehm.. bude a to celý film. Někoho napadlo většinu herců obsadit neherci a tak to celé vypadá dost hrůzostrašně. A také to hrůzostrašné je. Dám hvězdu jen za to léto a krásné Jižní Čechy kolem Třeboně, páč se mi po létě už docela stejská. 1 horolezecké lano. * ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Ono to má nádech takové té nevinné bikové akce by home video na pokraji středního věku, zajímavé nápady, občas dobrý frk, ale tak amatérsky zahrané, což bych možná jinde ocenil, ale tady mě z toho boleli oči i uši. Na Zdeňka Trošku zřejmě nebyly finance. Mimochodem rozklikněte si Frauenberga, má zajímavou seriálovou účast. Sexbomby v kuřeti, Pokažený kohout a Pět mrtvých psů. Celej Troy McClure:) 20% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Úvodní scéna z restaurace, ve které se čtveřice dohodne na výletu, se natáčela dva dny v restauraci U Svatého Václava na Václavském náměstí v Praze. (Napoleon-B)
  • Jelikož Richard Nedvěd neměl řidičské oprávnění na autobus, všechny scény, ve kterých je Richard za volantem, byly natáčeny na přistávací ploše pro letadla. (Napoleon-B)
  • Nikdo z komiků, kteří ztvárnili hlavní role, nemá vystudované herectví. Všichni tak stáli před kamerou jako herci zcela poprvé. Drobné divadelní zkušenosti měl v době natáčení filmu Karel Hynek, jelikož si zahrál v divadelním představení "Gogol Na stojáka aneb Ženitba". Výjimku tvořil pouze Radek Petráš (Caprio), který účinkuje v divadlech od roku 2003. (Napoleon-B)

Reklama

Reklama