Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak Van Damme už je přeci jen o něco starší, takže bratři už se zmrzačili samy, manželky už zabili no, a tak mu ukradnou ledvinu. Seagalovi kradou nájemníky tak Jeanovi ukradnou ledvinu, Po které celý film pátrá, nějaké pooperační bolesti s tím na něj nechoďte, šňupne si brufen a může předvádět akrobacie jaký svět neviděl a vytřískat půlku Manily. Ano toto s etam opravdu děje, ale když to člověk všechno pomine je to celkem koukatelný film, bitky jsou dobře natočený. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Van Dammovi uniesli ľadvinu a to teda nemali robit, lebo ju bude chciet späť. Ale nebojte sa, nie je to hnusny sebec. Chce ju pre svoju neter. A tak nastupi na cestu pomsty, lenze ma na to len 10 hodin inak ju uz nikdy nenajde. Proste taky Taken s ľadvinou. :) Bohuzial spracovanie je katastrofalne a podla mna sa jedna o jeden z najhorsich Van Dammovych filmov. V prvom rade Van Damme tu pôsobi jak zbity pes. Az mi bolo neprijemne sledovat ten jeho strhany vyraz. Este otravnejsi je jeho pobožny brat. Neznesitelnejsiu ustrednu dvojku som uz davno nevidel. O zaporakovi ktoreho stvarnil Darren Shahlavi je to najpozitivnejsie, co sa da napisat to, ze neznesitelne neprehrava ako ma vo zvyku. Pre zmenu je nevyrazny. A to bohuzial aj v bitkach. Je ich sice dost, ale za vela nestoja. Sice su naoko drsne a nekompromisne, ale su natocene po tme, vo velkych detailoch a striha sa cez osu, takze z nich vidno jedno velke hovno a casto som netusil kto koho kopol. Cize tradicny mizerny Barbarashov standard. Ten chlap je nemehlo. Jedine co za nieco stoji je tradermarkova Van Dammova roznožka, ktora je originalne pouzita v scene pri aute. Z ostatnych akcnych scen tu su 2 nudne prestrelky a jedna komicka nahanacka s mizernou zadnou projekciou. Snazim sa hladat nejak pozitiva, aby som tomu nedal odpad. Je tam jeden pekny vybuch chladnicky a po dlhej dobe tu nehra otravny mlady Van Damme. A tym koncime. Tento film neodporucam nikomu. 1/10. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na Van Damma překvapivě výrazný, zajímaví a v podstatě v rámci možností i docela dobrý film, který disponuje poměrně poutavou zápletkou, která tedy není rozhodně nějak složitá, či vynalézavá, nicméně rozhodně ani na chvíli nenudí, má spád, a to hned od začátku, má zajímavý vývoj, s několika vážně nečekanými zvraty a opravdu působivý konec, kde slabší nátury, jako třeba já :-), mohou i slzičku uronit. Oni vůbec emoce fungují v rámci celého filmu opravdu působivě, což je v případě vandammovek fakt nečekaná a neobvyklá věc. A navíc se zde podařila tvůrcům navodit i slušná atmosféra a momenty napětí. Co se akční stránky Krvavého obchodu týče, souboje jsou též docela fajn, naštěstí tu tvůrci tolik nevyužívali kamerových veletočů a zběsilých střihů, takže v tomto ohledu to šlape, ovšem přestřelky byla opět jedna velká zrůdnost, bez špetky soudnosti, borci proti sobě stojí tři metry, vystřílí po sobě celý zásobník a ani jednou se netrefí, no děs, a to již v několikátém filmu za sebou, nechápu, proč to takhle trestuhodně špatně vůbec točí. Herecké obsazení pak také vůbec nevadí, Van Damme sice vypadá film od filmu hůř a hůř, ale to charisma v sobě má prostě pořád, a ostatní jsou tady spíš jen jako doplněk, ovšem tentokrát vůbec ne iritující. Pound of Flesh je sice zkrátka pořád jen těžkotonážní béčko, se vším všudy, ovšem tentokrát zábavně, svižně a poutavě natočené, a minimálně ve vandammově kariéře jde po mnoha, mnoha letech zas o sledovatelný a netrapně vyznívající filmový kousek. Prostě pěkný průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal: "No sláva! Van Damme se konečně naučil na starý kolena prát!" :)) Protože to, co předvádí je něco jinýho, než jeho baleťácký vruty na tramploníně, z nichž každej přesně kopačkou sedne na tvář protivníka .... Docela syrový, násilný a realisticky vypadající fighty ... no jo, nenže proč je furt kolem tma, každej klub a místo je po tmě, všude jen blikání světel a stroboskopů a já si teď nebyl jistej, kdo komu co vlastně provedl ... !! Sakra!! Proč Van Damme nebojuje na světle, proč furt po tmě a občas s "dablérem" jako Štafan Seagalů?! No budiž , ... tak třeba bude fajn mafiánskej děj ... Sakra! Drama dvou bratrů, co se pořádně nesejdou v ničem a dívky, která jaksi přišla do péče těchto pošuků ... Finále to zachrání!! To bude masakr ve velkým!! Aaaaale nééé ... Ony zase zhazly světla a všechen proud a já vlastně už nevím co se tam děje a to mám BLUrip verzi a stejně KURVA VIDÍM HOVNO !!! Z 3***, nakonec po rozmyšlení smutně stahuju na 2**, pár dobrejch momentů to mělo ... ale trailer byl "tak pěknej"!! A pak z toho vznikne tato srágora .... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Van Damme nezadržitelně stárne (stejně jako my všichni tady na čsfd:-)), ale sem tam natočí ještě ucházející akční film céčkové řady, na který se jeho fanoušci zvládnou podívat. Ano - je to debilita na entou, námět s vyříznutou ledvinou je neskutečně uvalený a fakt blbý (to mohl vymyslet jen vyšinutý scénárista čekající na transplantaci mozku), přesto se to však místy dá a trošku té atmosféry to taky má. Bohužel film obsahuje obrovské množství hluchých a nudných míst a hlavně zase neskutečně unaveného Van Dammovského hrdinu, který s čerstvě vyřezanou ledvinou, díře v zádech jak od Rambova nože a hektolitrech ztracené krve vymlátí z každého duši, střílí přesněji jak Arnie v Komandu a pobíhaje přeskakuje zábradlí jak za mladých let Dvojitého zásahu. A když už to nejde jinak, vezme do ruky Bibli a s její pomocí se podívá na očička a zoubky zoufalých padouchů. To je mimochodem jediný originální a dobrý nápad, který je ale bohužel stejně jako všechny akční scény natočen zcela nepřehledně a trhaně. Ale nechme kritiky. Konečně od návštěvy u pana Sylvestra Van Damme ukázal hrdinu, který pořád slušně vypadá, je ochoten pro dobro své rodiny dělat provazy a trošku i ty slavné otočky (ale opravdu jen malinko), a i když občas vypadá neskonale unaveně, pořád je vidět, že kdyby dostal slušný scénář a dobrého režiséra, mohl by vzniknout odlehčený akční snímek typu Kontrabant nebo Double team. Je to jen zbožné přání Van Dammova fanouška nebo se toho ještě dočkáme? PS: v dabingu mluví Jeana jeho dvorní dabér Jiří Pomeje, takže dabing doporučuju - a žádný hlásek konipásek tam naštěstí na rozdíl od nových komiksovek NENÍ. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)
  • V čase 00:36:25, keď Deacon (Jean-Claude Van Damme) po bitke nastupuje do malej dodávky k svojmu bratovi, je pri naštartovaní auta možné vidieť v čiernom okne kameru, mikrofón a člena štábu. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama