Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal: "No sláva! Van Damme se konečně naučil na starý kolena prát!" :)) Protože to, co předvádí je něco jinýho, než jeho baleťácký vruty na tramploníně, z nichž každej přesně kopačkou sedne na tvář protivníka .... Docela syrový, násilný a realisticky vypadající fighty ... no jo, nenže proč je furt kolem tma, každej klub a místo je po tmě, všude jen blikání světel a stroboskopů a já si teď nebyl jistej, kdo komu co vlastně provedl ... !! Sakra!! Proč Van Damme nebojuje na světle, proč furt po tmě a občas s "dablérem" jako Štafan Seagalů?! No budiž , ... tak třeba bude fajn mafiánskej děj ... Sakra! Drama dvou bratrů, co se pořádně nesejdou v ničem a dívky, která jaksi přišla do péče těchto pošuků ... Finále to zachrání!! To bude masakr ve velkým!! Aaaaale nééé ... Ony zase zhazly světla a všechen proud a já vlastně už nevím co se tam děje a to mám BLUrip verzi a stejně KURVA VIDÍM HOVNO !!! Z 3***, nakonec po rozmyšlení smutně stahuju na 2**, pár dobrejch momentů to mělo ... ale trailer byl "tak pěknej"!! A pak z toho vznikne tato srágora .... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další film od této ikony 80 a 90 let a bohužel musím říct, že mě film zklamal. Když jsem nestihl prvních 15 minut, tak jsem si říkal, že jsem asi přišel o to hlavní, ale celý další průběh filmu mě přesvědčil o opaku.Příběh pojednává o Deaconovi, kterého hraje právě Jean a který chce zároveň zachránit život své neteři ( i když rodinné vztahy jsou možná nakonec úplně jiné :-) ) tím, že jí daruje pro ní chybějící ledvinu, ale co osud nechce, tak se jednoho rána vzbudí a ledvinu má z těla pryč a ani neví jak. Až poté mu dojde, že v tom měla prsty prostitutka, se kterou strávil noc. Deacon se i se svým bratrem a přáteli na Filipínách rozhodne vypátrat toho, kdo mu ledvinu zcizil, aby jí pořád mohl dát svojí neteři. Takže sem tam sledujeme nějakou tu přestřelkou a jindy dlouhé scény z jedoucího auta kde celou krajinu tvoří kulisy, jako když sledujete nějaký sitkom a nebo Fantomase :-).Co se týče akce, tak na Jeanovi je už hodně znát jeho věk a nepůsobí tak svěže, což je poněkud zvláštní, když si vzpomeneme na jeho výkon v Expendables 2 a nebo ho srovnáme s herci z tohoto filmu, kteří se mohou též pyšnit přívlastkem akční hvězda, ale ve většině jsou o dost starší. Hold roky, kdy Jean ujížděl na drogách, se dost podepsali.Jenže on nejenže ztratil dost z výše popsaného, tak pro mě se už jakoby i odnaučil hrát, protože docela dost přehrává a nevím, jestli to je tím, že do toho projektu nebyl tak zapálený a dělal to jen z nějakých důvodu a nebo už mu to prostě nejde. Když budu spravedlivý, tak hodně asi taky udělal český překlad v dabingu. No když to celé shrnu, tak jsem opravdu věřil, že tomu dám alespoň tři hvězdy, ale i když jsem měl vždy Jeana rád, tak celkově nemohu jinak než 45% a dvě hvězdy . Tak nevím jestli stárnu a nebo jsem to prvně viděl s blbou náladou,ale když jsem ten film dnes viděl podruhé tak musím skoro zcela změnit hodnocení.Za prvé to,co jsem tomu vytýkal prvně,jako zjev a herectví Jeana,tak naopak zde se musím opravit.Hraje tu dobře a to ,že nevypadá tolik ve formě zde naopak pasuje( přece jen bez ledviny by každý vypadal chvíli z formy....) Akce je přehledná a ani nepůsobí nějak špatně.Děj filmu mě na podruhé chytil více (to je asi to,že stárnu) navíc když to porovnám s aktuálním filmem Jeana Kill'em All tak toto je o hodně lepší. Takže ,ano ,tady změním hodnocení a záměrně nesmažu můj předchozí komentář,aby každý viděl,že muže člověk změnit názor a někdy se splést.Za mě tedy po úpravě hodnocení celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase jeden z tých lepších „B-ých“ filmov od Van Damme. Scenár viac-menej v poriadku (niektoré myšlienky ma fakt dostali), sympatické postavy a nestarnúce kúsky od JCVD. Keby to nebolo tak amatérsky natočené a spracované (a teraz mám na mysli hlavne strih), tak potom by som neváhal zvýšiť svoje hodnotenie na tri hviezdičky (ale takto to nepôjde). Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V Bibli teče spousta krve. Teď nějaká poteče i na ní." Má-li kdokoli chuť čmajznout mi ledvinu, tak ho musím předem upozornit jednak na její jistou opotřebovanost a jednak na skutečnost, že mne Jean-Claude van Roznožka naučil mlátit lidi Biblí a třením podpatků o zem zastavit auto. To by k záchraně mé ledviny mělo stačit, ale na Filipínách bylo zapotřebí přitlačit nejen na úderech, ale i na citovém vydírání a to se, bohužel, stalo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako není to až tak úplně blbé, ale přece jen tomu chybí nějaký nadhled, šmrnc, prostě něco, co dělá film filmem, a ne jen takovou obrázkovou knížkou. Van Damme hraje chlápka, který se nechá nachytat a hezká holka, které kdovíproč věří a hned se s ní vyspí, mu pak vezme odborně ledvinu... Jo, už takhle to zní divně, co? Ale JCVD je drsňák, zavolá starému (a to doslova) kámošovi Číňanovi o trochu morfia a zbraní, a šup, už se jde do baru, šup, najdeme skrytý bar, který mění každý den místo, a to levou zadní, jdeme tam a vyzvedneme šlapku... - asi SPOILER - Jen proto, že v nemocnici na ledvinu čeká neteř. No a taky se dozvíme, jak to bylo s bráchou. Film se odehrává převážně ve tmě nebo v těch barech, takže z těch mlátiček vlastně nic moc nevidíme. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama