Reklama

Reklama

Team Hot Wheels: Kde se berou mazáci!

  • USA Team Hot Wheels: The Origin of Awesome!
Trailer

Obsahy(1)

V nejpoooooomalejším městě na světě čtyři šťastlivci brzy poznají, že život je zábavnější... v rychlém pruhu! Seznamte se s rozenými závodníky – Gagem, Wyattem, Brandonem a Rhettem. Každý z nich je sám o sobě zkušený jezdec, ale dohromady tvoří TÝM HOT WHEELS®! Když se ulicemi města začne prohánět tajemné černé auto, nechává za sebou úžasnou oranžovou dráhu, ale také nepořádek a chaos. Vydejte se společně s týmem Hot Wheels® na úžasné dobrodružství, postavte se na odpor zmutovaným autům, naučte se spolupracovat a pořádně šlápněte na plyn, abyste svým novým kamarádům pomohli město zachránit! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

matous20063 

všechny recenze uživatele

Perverzní animovaný film o dětských hračkách. Uhh origin postav, animace, dialogi úplně na hovno. Námět který by napsalo i malé dítě. Film určený pro malé děti, kteří se u něj asi zasmějí jen u scén s Babičkou. 30% ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kreslená pohádka pro ty nejmenší nadšence závodních autíček.Ze sérií HOT WHELLS má tenhle kreslený snímek málo společného,snímek je braný víc s humorem a pro zábavu než pro skutečné závody s roboty. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je pro tebe vůbec něco dost rychlý ?? Víš, někdy prostě musíš přibrzdit, aby sis život užil.." Neskutečně našlapaná infantilní jízda a především, přes svoji cílovku kolem pěti let a rozhodně i tu primární inspiraci, překvapivě obrovská zábavička, kterou by jeden od pozapomenutého videoanimáku nečekal ani náhodou.. Ačkoliv Team Hot Wheels zpoloviny sází na banální gagy a skutečně dětinské vtípky, Dresslerův scénář zaslouží uznání, stejně jako neuvěřitelně invenční a nadšená režie Matta Danera, kterého bych opravdu rád viděl konečně u nějakého dospěláckého filmu, ten tu totiž přišel s tolika režijními nápady, až se to nakonec zdá jako dost ohyzdné plýtvání, zvláště na podobný projekt.. Jistě, tento snímek platí za dost bizarní hybrid, když mísí nejen vysloveně pitomoučký humor s tím naopak sympaticky dost inteligentním, navíc plným popkulturních odkazů a (sebe)ironie, ale vlastně i různé, dost odlišné až kontrastní, animační školy i postupy, nicméně zároveň i za nesmírně zajímavý experiment, který mě dokonale nadchnul, o čemž se však nejspíš mnoho dalších diváků nikdy nedozví.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh animáku je síce rámcovaný totálnou kravinou o tom, že cca 10-ročné decká jazdia na nadupaný kárach či dragsteroch alebo že pod malou autodielničkou sa v podzemí nachádza obrie autolaboratórium, ale vďaka početnému humoru, určenému skôr starším deckám, a akčnosti deja to bolo nakoniec pozerateľné. Treba prehltnúť aj blbosti o zvieracích autách alebo absenciu fyzikálnych zákonov, z fantázie sa robí trhací kalendár, proste čistý úlet, ale humor to našťastie istí. 2D animácia je podarená, humorná a obsahuje aj dosť nápadov. Obrí vražedný holub nemal chybu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama