Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po narozeninové oslavě s překvapením si princezna Carolyn, BoJack, Diane a pan Piškot odnesou důležitá ponaučení o lásce. (Netflix)

Recenze (7)

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4-Mě baví ta blbost s princeznou Kerolin a Vincentem ale bylo vidět že to musí skončit    4- Epizoda by pro mě skončila s nízkým hodnocením nebýt sceny s Diane a Mr.Peanutbutterem. Ti dva byli tak cute spolu. bohužel tahle epizoda byla jenom začátek velké tragédie mezi nimi. Někteří lidi prostě k sobě nakonec nepatří. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to solidně, Princess Carolyn se rozejde s Vincentem (a snad už ho v tom seriálu neuvidím...), ale tenhle děj rychle skončí a následují tři naprosto jiné, poměrně nezajímavé a ani ne moc vtipné. Ani to nepůsobí jako celistvá epizoda, spíš jako čtyři různé povídky, přičemž to celistvě působit chce. Nic moc, teda. 2* ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně! Konečně se Princess Carolyn rozešla s tím cápkem, co je vlastně tři děcka na sobě v obřím kabátu. Ani nevíte, jak ten mě celou dobu sral, a ani nevím proč. No v každým seriálu hold musí bejt někdo, kdo mě aspoň trochu sere. Ale jinak jsou ty postavy tak perfektně napsaný, to snad ani není možný. Ta hádka Mr. Peanutbuttera s Diane byla tak kurva skvělá. Nevím, jestli je normální užívat si pohled, jak se fiktivní postavy v seriálu hádaj, nebo mi koronavirus už leze na mozek, ale co už. Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Tony Curtis zomrel 29. septembra 2010, päť rokov pred odvysielaním tejto epizódy. (Pat.Ko)
  • Toddov príbeh s telefónmi je paródia na film Ona (2013). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama