Reklama

Reklama

Operace Delta Force

  • USA Operation Delta Force (více)

Obsahy(1)

Major Tipton (Ernie Hudson) prichádza do tajného afrického výskumného pracoviska OSN, aby prevzal novovynájdenú vakcínu. Nečakane prichádza jednotka pod vedením fanatického plukovníka Nasha (Joe Lara) a vakcínu ukradne. Tipton, ktorému sa ako jedinému podarí prežiť, ju musí získať späť za každú cenu. Našťastie mu prichádza na pomoc elitné komando Delta Force v čele s kapitánom Langom (Jeff Fahey) a špecialistka Marie z Juhoafrickej republiky (Natasha Sutherland). (koba)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak třeba překvapís :) ale na další díly už se radši vykašli. Ty se moc nelíbily ani mě béčkovýmu fanatikovi a to je co říct :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak všechno už tady bylo to není nic novýho. Ale u traileru radši zůstaň. Uvažoval jsem že bych ti to doporučil, ale pak jsem si uvědomil jaký vztah máš k režisérovi Firstenbergovi a tak radši ne :) jedu teď znova tyhle komandovky. Včera jsem koukal na delta Force 3 a rozhodně to není tak hrozný aby to bylo v top 300 nejhorších filmů této "slovutné" databáze.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Pustil som si trailer a strasne mi to pripomina tretie Expendables. Ten Sly je hrozny vykradac.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Koukám na to po nějaký době a uvažuju, že možná i zvednu hodnocení, když vidím ty dnešní rádoby akční filmy, tak tady se od začátku do konce pořád něco děje. Některý ty přestřelky jsou opravdu perfektně natočený a fahey jako šéf týmu je charismatický sympaťák. Plusem je pěkný africký prostředí ( kam se na to serou ty dnešní filmy z hnusného Bulharska) a taky ústřední hudební motiv je opravdu podařenej. Podle mě dost podhodnocenej kousek.

Reklama

Reklama