Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (99)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková lidská drsňačinka, ve které má hlavní roli dítě, co neví, která bije, ale kolem nějž se to celé točí. Pokud máte rodinu, bude Vám z příběhu na blití. Pokud rodinu nemáte, bude Vám stejně tak na blití. Z herců Vám ale na blití zaručeně nebude, protože předvedli hodně solidní výkony. Včetně dítěte. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý mi uviazol v hlave ako balvan a nie a nie ho odtiaľ dostať. To je dôvod prečo po čase zvyšujem svoje hodnotenie na pať hviezdičiek. Celý príbeh je natočený spôsobom, ktorý mi zaliezol až pod kožu a mnohé detaily filmu si určite zapamätám ešte veľmi dlho. Toto všetko bolo dosiahnuté nielen príbehom, ale aj prácou kamery a hereckým stvárnením. Príbeh ženy, matky, ktorej psychický problém vyústi do tragédie. Myslím, že okrem hlavnej dejovej línie (v ktorej ani náhodou nejde o vegánstvo, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať) sa toho, ale vo filme skrýva oveľa viac. Akýsi obraz súčastného sveta a človeka v ňom. Nedostatok vzájomnej komunikácie, sociálnych kontaktov, sebeckosť, osamelosť, vylúčenie a mnohé iné ľudské neduhy sa preplietajú celým týmto príbehom. Smutný a zamyslenia hodný film. 90%. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Awh, tak ten koniec som veru nečakal! Dej do veľkej miery dosť pochmúrny, občas až príliš monotónny, ale v konečnom dôsledku zaujímavý film s pozoruhodnou témou, ktorá sa však v poslednej dobe dostáva čoraz viac do popredia. Táto prehnaná snaha o zdravý životný štýl je v podstate až choroba, a v tomto prípade bolo jasne vidno kam až dokáže zájsť fanatizmus a posadnutosť alternatívnej výživy. Po celý čas som bol rozhodnutý pre 3* (kvôli tej častej monotónnosti), ale za ten záver musím prihodiť ešte jednu navyše. Takže štyri! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÁŠ SYN JE V NEBEZPEČÍ…“ /// Úvod obstará puch (chtěl jsem napsat smrad, ale ten tady bude mít jiný starosti…) na hajzlu, šukání jako veverky a opakující se sen. Celkem nuda, která ovšem přeroste v něco… hnusnýho. Vítězství příběhu nad filmařinou. Nedostanou vás uhrančivý herecký výkony (jsou fakt děsivý!), ale pointa. Navíc to celý vede k přání, aby Barnevernet fungoval po celým světě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem tchýně a nevím, jak si získat synovu přízeň. 2.) Stará je magor a věřím, že to přejde. 3.) Thx za titule „cutycek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Propojení způsobu snímání a obsahu/ději i žánru filmu je perfektní, jediné výrazné zaškobrtnutí na celém filmu je pro mě nesmyslná snaha autora doříkávat. (spoiler) Monolog matky ve vězení se stává naprosto nadbytečným a vlastně trochu otravným, všichni přece víme, proč udělala to, co udělala. Nebezpečí závěrečné otravy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama