foto

David Aaron Baker

  • nar. 14.8.1963 (53 let)
    Durham, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Easy Living
2016 Custody
Madoff (TV film)
2015 Anesthesia
Iracionální muž
The Adversaries (TV film)
2014 All Relative
Blood and Circumstance
Hladová srdce
2013 Phil Spector (TV film)
2010 Na hraně temnoty
2006 Skandál
2000 Nevěra naruby

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Army of One (S04E22)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Ill Tidings (S05E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
.exe (S05E12)
B.S.O.D. (S05E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Mans Telepathic Loyal Lookouts (S01E17)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
2013 Deception (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
WAC Pack (S01E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Á... é... í... (S03E02)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Drž mě v ráji (S01E08)
Keltský večer (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smack Attack (S01E06)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace