Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

musim říct,že k tomuhle jsem přistupoval krajně skepticky,protože miluju EDM a nějakým způsobem jí sleduju a pohybuju se kolem ní už skoro 20 let a až na pár vyjímek jsem zatím neviděl film,který by byl tím pravým ořechovým.Tím ve finále není ani We Are Your Friends,ale trošku provinile přiznávám,že mě po celých těch 90 minut bavil.Effron jakkoliv nepatří k mým oblíbencům je vlastně celkem sympaťák,který se pomalu ale jistě hrabe ze škatulky High School Musicalu,Emily je prostě hezká a Bentley uvěřitelný.Všechno navíc podpořeno pro mě osobně vydařeným soundtrackem,jehož nejslabším článkem je nakonec finální song,kolem kterého se všechno vlastně točí a i když má svoje opdstatnění,na prdel nikoho neposadí...70% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle celkem průměrný hudební feel good snímek si mě získal z několika hlavních důvodů: 1) EDM je moje gusto, 2) Soundtrack je opravdu excelentní a jakmile doplňoval nějakou scénu nebo vystoupení, šilo to se mnou jak v klubu, 3) Emily Ratajkowski je sakra sexy kus ženský! Osobně se mi podařilo s tímto filmem sesynchronizovat na požadovaných 128 BPM, naprosto zapomenout na ten podprůměrný děj a prostě jsem si jen užíval skvělou muziku a pohodu, která z filmu vyzařuje. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o elektronické muzice, kterou já nějak moc neposlouchám, ale musím říci, že hudba ve filmu byla dobře zvolená, dala se poslouchat. Příběh je takový jednodušší, nevyvolá u diváků asi žádné emoce, ale byl tak nějak v pohodě, pasoval k té muzice. Divačky budou nadšeni ze Zaca Efrona a diváci zase budou žasnout nad dokonalou postavou Emily Ratajkowski. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Možná to přeceňuju. Možná v tom vidím a slyším až moc hlubokej záměr. Možná tvůrci hledají v elektronické taneční hudbě hlubší smysl, který možná ani nemá, protože lidi se chtěj bavit a hlavně pařit. O nic víc přeci nejde. Ale chytlo mě to (za srdce, jako EDM). Lehký sociální rozměr nebo přátelství. Život v jinak mrtvé elektronické hudbě. Život a smysl v jinak vesměs povrchně prvoplánové elektronické taneční muzice. Líbilo se mi to, je to sympatický. Soundtrack obstojný. Proč ne. Ačkoli to třeba na Spring Breakers nemá... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je námetom pre tretiu sériu podcastu The Worst Idea of All Time, v ktorom dvaja novozélandskí komici každý týždeň po celý rok pozerajú ten istý film a každý týždeň o ňom diskutujú. (Arsenal83)
  • Natáčanie odštartovalo 18. augusta 2014 v San Fernando Valley. (peiton)
  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno