foto

Emily Ratajkowski

  • nar. 7.6.1991 (25 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily se narodila v Londýně. V dětství hodně cestovala po Evropě, po většinu času bydlela v Irsku a na Mallorce. Oba její rodiče jsou umělci. Její otec je malíř polského původu a její matka anglická profesorka a spisovatelka. Po dokončení střední školy v San Diegu začala studovat na Kalifornské univerzitě v Los Angeles. Po roce studia se rozhodla věnovat kariéře modelky na plný úvazek. Její
kontrakt má společnost Ford Models.

Jako herečka prorazila v seriálu iCarly. Objevila se i v několika videoklipech známých umělců. Většina videoklipů byla explicitní povahy a byla stažena ze serveru YouTube. Pokud necestuje po světě za prací, žije Emily v Los Angeles.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2016 Easy (TV seriál)
2015 The Spoils Before Dying (TV seriál)
Vincentův svět
We Are Your Friends
2014 Zmizelá
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Year and a Day, A
2004 Andrew's Alteration

Dokumentární

2015 Hot Girls Wanted - a.z.

TV pořady

2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Robin Thicke feat. T.I., Pharrell Williams: Blurred Lines (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace