foto

Emily Ratajkowski

  • nar. 7.6.1991 (24 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily se narodila v Londýně. V dětství hodně cestovala po Evropě, po většinu času bydlela v Irsku a na Mallorce. Oba její rodiče jsou umělci. Její otec je malíř polského původu a její matka anglická profesorka a spisovatelka. Po dokončení střední školy v San Diegu začala studovat na Kalifornské univerzitě v Los Angeles. Po roce studia se rozhodla věnovat kariéře modelky na plný úvazek. Její
kontrakt má společnost Ford Models.

Jako herečka prorazila v seriálu iCarly. Objevila se i v několika videoklipech známých umělců. Většina videoklipů byla explicitní povahy a byla stažena ze serveru YouTube. Pokud necestuje po světě za prací, žije Emily v Los Angeles.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2015 Vincentův svět
We Are Your Friends
2014 Zmizelá
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Year and a Day, A
2004 Andrew's Alteration

Dokumentární

2015 Hot Girls Wanted - a.z.

TV pořady

2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Robin Thicke feat. T.I., Pharrell Williams: Blurred Lines (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace