Reklama

Reklama

Billy Idol: Rebel Yell

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1984, 5 min

Hrají:

Billy Idol

Obsahy(1)

Pieseň Rebel Yell je úvodnou a zároveň titulnou skladbou z druhého oficiálneho štúdiového albumu anglického speváka,  ktorého rodné meno je William Michael Albert Broad, avšak omnoho známejší je pod pseudonymom Billy Idol. Rebel Yell patrí medzi jeho najväčšie hity. K songu bol nakrútený rockový videoklip, ktorý Billyho a jeho sprievodnú kapelu zachytáva počas živého vystúpenia. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Rebel Yell" je úvodou a zároveň titulnou skladbou z druhého oficiálneho štúdiového albumu anglického speváka, ktorý sa volá William Michael Albert Broad avšak omnoho známejší je pod pseudonymom Billy Idol. Svoju hudobnú karieru odštartoval v punk rockových kapelách Chelsea a Generation X. V roku 1981 začal vystupovať sólovo, no nezaprel svoju punkovú náturu. Song "Rebel Yell" patrí medzi jeho najväčšie hity. Bol ku nemu natočený jednoduchý rockový video klip, ktorý Billyho a jeho doprovodnú kapelu zachytáva počas živého vystúpenia. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to kvalitne nasnímané a má to aj hutnú atmosféru, ale v konečnom dôsledku je to iba tuctovka ( koncertné vystúpenie ). ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Last night a little dancer came dancin' to my door. Last night a little angel came pumping on the floor. She said "Come on baby I got a license for love. And if it expires pray help from above". Because. In the midnight hour she cried- "more, more, more". With a rebel yell she cried- "more, more, more". In the midnight hour babe- "more, more, more". With a rebel yell- "more, more, more". More, more, more. She don't like slavery, she won't sit and beg. But when I'm tired and lonely she sees me to bed. What set you free and brought you to me babe. What set you free I need you here by me. Because. In the midnight hour she cried- "more, more, more". With a rebel yell she cried- "more, more, more". In the midnight hour babe- "more, more, more". With a rebel yell- "more, more, more". ()

Reklama

Reklama