Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo. (TheDon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (45)

T2 

všechny recenze uživatele

nakoniec len také westernové psycho béčko, ktoré by si želalo o niečo zručnejšiu réžiu, lebo kamera je na úrovni a prostredie kde sa to odohráva je krásne, herci v pohode aj keď citeľne chýba postavám lepšie vykreslení charakter, hlavne ten prerod hlavnej postavy neodpálil v plnej veľkosti a sile, škoda, Scott Eastwood a jeho iná charakterová tvár než by sme čakali od syna slávneho Clinta Eastwooda /55%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Scott by si měl z příjmení odstranit část „East“, protože při svých „hereckých“ pózách je zkrátka dřevo. Jinak co se týká podoby, celej táta, škoda, že drsnost zdědil po mámě.. Western ustoupivší z linie současných realisticky pojatých dobrodružství z divoce divokého západu (symbolem toho budiž pubertální rudoch, co se zrovna vrátil od kadeřníka) sice nabídne malebné exteriéry, častou ptačí perspektivu a zchátralého Dannyho Glovera, ale subjektivně je o půl hodiny delší, přestřelky má jako z grotesky a předkládá twist, který je překvapivý asi jako hladce oholený indián. V souvislosti s tím mě napadá, jak by asi film vypadal, kdyby se upustilo od této berličky a role Diabla se zhostil Walton Goggins a to píšu nejen proto, že se některá jablka odkutálela z východního lesa docela daleko.. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Konečne western s mladým Eastwoodom. Veľmi sa na svojho otca podobá a v tomto filme dvojnásobne. Je to akoby starý Clint omladol. Mrzí ma že sa Scottovi zatiaľ veľmi nedarí, lebo ešte nehral v žiadnej vyloženej bombe ale myslím že je rovnako talentovaný ako jeho otec. Prajem si, keď bude mať 40-50 rokov aby hral v množstve westernov, pretože nieje nič lepšie, ako sa opakovane dívať na westerny s jeho otcom. Ale k filmu. Hneď vytiahnem to najlepšie - čakajú vás hneď 2 prekvapenia, ale viac prezradiť nemôžem. Každý kto má rád staré westerny s Clintom by si tento film mal pozrieť i keď nieje tak dobrý ako tie klasiky, ale práve tá podoba otca a syna vás až zamrazí a tiež tie 2 prekvapenia. Herecké výkony výborné, na hudbu si bohužiaľ po 14.hodinách od pozretia veľmi nespomínam a finále ako som si prial, ale veru nečakal. ()

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmu mám jasno: Scott Eastwood je to největší herecké poleno současného Hollywoodu. V tomto trapném "westernovém" pseudothrilleru ukázal, že fotrovi nesahá ani po kotníky. Jméno mu však několik dalších angažmá určitě zajistí. Ale u toho už po dnešním skvělém zážitku rozhodně nebudu! Odpad! ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Schválně jsem zkusil, jaký bude western se synem Clinta Eastwooda, byť už podle traileru to vypadalo na běžnou lacinou videoprodukci. Že to bude nudný, to jsem očekával a splnilo se to. Že bude přehnaný důraz na krásy kanadské krajiny (nezlobte se, ale kdyby to točili na Šumavě, vypadalo by to tak nějak podobně), to jsem taky čekal. Ovšem zapomněl jsem, že tyhle filmy mívají snahu o neotřelost, která se míjí účinkem. Ze začátku to vypadá celkem lacině, ale jasně. Jenže pak se objeví Indiáni a s nimi snaha o mystiku, divnohalucinace a po objevení Dannyho Glovera v miniroli přijde zvrat. Zvrat, který je šílený a byť není tak úplně bez zajímavosti, pro mne film pohřbil. Scott chvílemi vážně vypadá jako klon svého otce, a zase tak špatnej není, byť na Clinta zdaleka nemá. Jediný herecký výkon ve filmu však předvádí démonický Goggins. O to víc mě nasralo, jakým způsobem zmizí ze scény. Produkce byla očividně hodně laciná, takže kromě dechberoucích, byť nepatřičných záběrů na horskou krajinu shora, dostaneme už jen městečko o dvou barácích a indiánskou vesnici o dvou stanech a třech Indiánech (!). Ale to by mi až tak nevadilo. Vadí mi nudnost a snaha o laciné šokování. A hudba, kterou snad skládal generátor, a hraje úplně pořád. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scott Eastwood (Jackson) údajně dostává až 50 westernových námětů měsíčně, nicméně roli odsouhlasil právě v tomto, jehož zápletku označil za jedinečnou. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama