Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Myslím že ano, aj keď zombíkov mám tak akorát. Hupla som do toho, aby som si overila Madsonovej Virgin. Tá promrštěná minutáž snímku škodí, no akce místami dupe a udržuje dynamičnost. Celkově zbytočné a parazitujúce na parazitoch, ktoré parazitujú na dávno časom overených origináloch. V tomto případě bych to kôli minutáži ani nenazvala filmovou skratkou. 3- ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

V pondělí přijdu do práce a usednu k počítači. Koukám a mám prodělat další školení UTS. Tak jsem se do toho pustil s vervou a najednou narážím na jednu část, kde nás doslova školí, jak postupovat, když se na pracovišti objeví zombie! Dokonce i s videem. Říkám si a je to tady, jsme americká firma a amíci nás chtějí nakazit a snížit populaci v evropě. Snad už také vivinuli i ten zombrex. Škoda, že jsme se k bratrům rusům obrátili zády. Pošuk motorkář měl dobrou vizi, takový příkladný američan. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Šíleně dlouhý, nudný, bez příběhu, bez pointy. Dokonce sem u toho poprvý i usnul než sem to vůbec dokoukal, což se mi u filmů moc nestává. Zombie tématika fajn, ale ne vždycky může zafungovat. Nejlepší scéna rozhodně ta úvodní, podle který se měl ubírat celej film. Do toho ty vsuvky ze studia plný blbejch keců. Sice se to zrovna amatérsky netvářilo, ale potenciál zazděnej. Když už nic jinýho, tak aspoň řezničina vším, co je po ruce s kapkou děje, ale bohužel to nemá daleko od odpadu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ač u Béčkových filmů na náměty hry nemám vysoká očekávání, tady jsem doufal alespoň ve špetku humoru a stylu ze hry. V podstatě se mi toho i dostalo. Watchtower jede v duchu hry, bohužel toho humoru (a vychytávek typických pro hru) tam moc není, jede se spíše na vážnější notu. Ale to není nezbytně špatně. Zombie film je to dobrý, spíše dobrý průměr, a pro fanoušky hry to má přidanou hodnotu. Za mě spokojenost, ale pokud tohle běžnému diváku unikne, o nic moc nepřijde. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film zpracovaný podle herní předlohy a ikdyž je spíše z béčkových vod, povedl se v rámci možností skvěle. Kdo hrál Dead Rising ví, že ve hře jde jen o jednu věc. Zabíjet tisíce zombíků se zbraněmí, které si sami vytvoříte. Hra je taky plná černého humoru a skvělých mordů. Film se od toho skoro vůbec neliší. Máme tady nákazu, partu lidí, kteří chtějí přežít, vyrobené zbraně a hodně černého humoru. Potěší také mnoho skrytých nebo méně viditelných narážek na hru (Třeba tričko hlavního hrdiny) nebo jedna vyjímečná postava. Co nepotěšilo byla nevyváženost, protože první polovina byla našlapaná a ta druhá už mě celkem nudila. Takže fajn průměr, který fanoušky hry určitě nezklame a ti co hru nehráli, určitě si zahrejte. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Při scéně ve skladu si můžeme všimnout, že jeden člen ze skupiny Logana (Rob Riggle) hraje hru "Dead Rising", podle které je film natočen. (sQelle)
  • Mesto Fourtune City z hry Dead Rising 2 je v tomto filme spomínané jednou z hrdiniek filmu, Crystal (Meghan Ory). (beso74)
  • Vo filme je odkaz na hlavného hrdinu z hry Dead Rising 2, Chucka Greena. Jeden zo zombies má na sebe taký istý žltý kabát, aký nosila v hre práve táto postava. (beso74)

Reklama

Reklama