foto

Meghan Ory

  • nar. 20.8.1982 (35 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Krásná a talentovaná Meghan Ory se narodila v Kanadské Victorii. První roli získala v 16ti letech ale její pravý talent byl ukázán až v seriálu CESTA VZHŮRU (2000). Meghan hrála problémovou teenegerku Juliette Waybourne po boku Haydena Christensena. Bohužel byl seriál zrušen po první sérii. Meghan pak vzala roli Sherry v dalším kanadském seriálu VAMPIRE HIGH (2001). Mezitím hostovala v seriálu DARK ANGEL a dalších menších projektech. Meghan se stávala víc a víc populární a dostávala další nabídky. Nic už ale nepřekonalo roli Juliette Waybourne.

Mezi dalšími jejími seriály jde jmenovat například SOUTH BEACH (2006), kde v osmi epizodách představovala Maggie. Po skončení série už nezavadila o pořádnou roli a hraje ve filmech jako BLONĎATÁ A BLONĎATĚJŠÍ (2007) s Pamelou Anderson a Denisse Richards. Případně sbírá zkušenosti v epizodních rolích. PAINKILLER JANE (2007), FLASH GORDON (2008) nebo KNIGHT RIDER (2009).

Na rozjetí upadající kariéry ji může pomoci nový americký thriller DARK HOUSE (2009), kde získala hlavní roli jako Claire Thompson. To ale ukáže až čas. Mezi jejími nejlepšími kamarádkami jsou A.J. Cook a Jewel Staite z Cesty vzhůru.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

Filmy

2015 Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 The Memory Book (TV film)
2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film)
2011 Dark Vengeance (TV film)
2010 Winner: Best Short Film
2009 Dark House
2007 Blonďatá a blonďatější
Haunting of Sorority Row, The
Nightmare (TV film)
2006 John Tucker musí zemřít
Merlinův učeň (TV film)
Rodinná záležitost (TV film)
2004 Návnada
2003 Lucky 7 (TV film)
Velká rodinná sešlost (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1999 Darklings, The (TV film)

TV seriály

2018 Chesapeake Shores (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Forest Through the Trees (S02E08)
další epizody (10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pretty in Blue (S07E08)
Eloise Gardener (S07E07)
Wake Up Call (S07E06)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Exes Mark the Spot (S01E09)
Deals Undone (S01E08)
Second Chances (S01E07)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Střevíčky (S05E18)
Její krásný hrdina (S05E17)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Medvědí král (S05E09)
2014 Inteligence (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
Sněhurka na útěku (S03E21)
Hon na čarodějnici (S03E13)
další epizody (4)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Vítejte ve Storybrooke (S02E17)
Mlynářova dcera (S02E16)
Drobek (S02E13)
další epizody (6)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Srdcová královna (S02E09)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
Krokodýl (S02E04)
další epizody (18)
Lovci duchů (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E11)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Osamělé srdce (S01E07)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
Cena zlata (S01E04)
další epizody (6)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Předtucha (S03E12)
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Dokumentární

2004 Decoys: Behind the Scenes (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace