Reklama

Reklama

Dračí Lady II - Anděl zběsilosti

Obsahy(1)

Susan Morganová známá jako Dračí lady svádí v Los Angeles jeden ze svých velkých kick-boxingových zápasů. Jejím novým manželem a partnerem je Indonésan Sony. Během šampionátu skupina gangsterů brutálně zavraždí mafiány a sebere jim ukradené diamanty, které při honičce schová do zavazadel Susan Morganové, která po zápase se svým manželem odlétá do Indonésie. V Jakartě se začínají odehrávat podivné věci. Gangsteři ve snaze najít ukryté diamanty brutálně zavraždí Sonyho. Susan se začíná mstít. Z lovců se stává štvaná zvěř. Dračí lady se opět objevuje na scéně. (ČSFD)

(více)

Recenze (15)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak za prvy pochybuju ze je to vubec pokracovani jak je tu uvedeno ale i kdyby tak ve srovnani s prvni Draci lady to je o tridu slabsi jednicka mela sice jednoduchej ale funkcni a celkem logickej dej tady se ale misty sklouzava do takovych faux pas a absurdnosti ze je to i na mne moc ani ty souboje uz se mi tolik nelibili dal bych i 3* ale hanbil bych se pred sebou protoze ten dej je opravdu neskutecne stupidni akorat Billy Drago je jako tradicne spravny prase nejdriv Cynthii znasilni a zabije jejiho muze a pak po case vykope jeho mrtvolu a naserviruje ji frajerce do baraku nacez to okomentuje slovy uz dlouho nevidela sveho manzela! staci vam to? musim jeste neco dodavat? ja si myslim ze uz ani ne ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Cynthia Rothrock a Billy Drago společně před kamerou mi bohatě stačí i ve filmu s papírovou zápletkou, na obě nohy kulhajícím scénářem (šílený pohřební proslov, hlavní záporák na policejní stanici v podstatě přizná, že ví, kdo ho přišel identifikovat, čili se v podstatě přizná ke zločinu, kvůli kterému je identifikován a s nikým to ani nehne? - o podivnosti chování prakticky všech postav ani nemluvě) a ne zrovna dravou akcí. Ale vyloženě slasher horrorová snová scéna v nemocnici fakt potěšila. Docela i chápu, proč to bylo pojmenováno jako pokračování Cynthiina předchozího filmu. Těch styčných bodů, i když spolu tyto dva filmy nemají prakticky vůbec nic společného, se tam pár najde (v kolika filmech Cynthiinu postavu znásilní?). ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Cynthia je opět znáslněná a po smrti svého manžela opět řádně nasraná aby se s ní stala velká mstitelka. Zase chytrá a mršná jako lasička pomaloučku likviduje své soupeře. Je to o trochu slabší než jednička,když se hlavní zápletka zase opakuje,ale ¨zase je jinak provedena a nijak nekopíruje předchozí díl,tak mi to stačí,aby se skvěle bavil. Billy Drago je pořádnej slizoun,který si nezaslouží nic jiného než roztrhat na kusy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Dračia Lady II - Anjel zbesilosti" (Lady Dragon II - Angel of Fury). Prvú časť som nevidel, takže nemôžem porovnávať, ktorá je lepšia. Či boli natočené ešte aj ďalšie pokračovania vôbec netuším. Vlastne i ku tomuto titulu som sa dostal celkom náhodou. Všimol som si, že tam hrá Cynthia Rothrock, tak som si to pozrel. Cynthia Rothrocková je ženskou verziou Chucka Norrisa. Vždy stojí na strane spravodlivosti, nikdy sa nevzdáva, nikdy sa nenechá zastrašiť, nikdy pred nikým necúvne. Každého zločinca, ktorý jej skríži cestu, zmláti ako žito a skope ako elektrika. Presne tak to predviedla i v tomto akčnom filme z exotickej indonézskej béčkovej produkcie. Cynthia Rothrocková sa v úlohe americkej kick-boxingovej šampiónky Susan Morganovej vydáva na neľútostnú cestu pomsty. ** ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Dvojka je podle mě slabší jak jednička (a ani nevím proč je to uváděný jako druhý díl, když je zde Cynthia pod jiným jménem). Příběh je prakticky podobný jako u předchozího dílu. Susan (Cynthia) je vítězka kickboxu a má za manžela fotbalistu, kterého gauneři zabijí a jí samotnou znásilní kvůli diamantům. Ty si u nich padouši schovali po loupeži v L.A. No a jak to tak bývá, Susan se naštve, a jde si to vyřídit se všemi, co jí to zlo provedli. Zezačátku mě to moc nebavilo, protože to má pomalejší rozjezd. Ale později se z toho stane klasická Martial Arts rubačka s bojově laděnými protivníky. Souboje jsou opět klasické a příběh jednoduchý. Co mi ve filmu chybělo, byl nějaký ten trénink na padouchy. Opět tento film asi dnešního diváka nenadchne. Za mě díky začátku pouze 40% :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles a v indonéské Jakartě. (Terva)

Reklama

Reklama