Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtá světová shinobi válka dopadla pro spojenecké vesnice dobře, takže se Naruto pokojně navrátil zpět do Konohy. Na odpočinek však nemůže mít ani pomyšlení, protože se začnou dít podivné věci okolo Měsíce. Věci, které je nutné neodkladně vyřešit, neboť pokud se tak nestane, čeká planetu Zemi zkáza. Naruto tak čelí své největší zkoušce a to nejen jako ninja, ale také jako někdo, kdo se musí naučit opětovat lásku Hinaty Hyuugy. Dívky, která je mnohem důležitější, než se na první pohled může zdát. (P. J. D.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pustil, tak jsem si uvědomil, že jsem vlastně neviděl jediný díl anime ani žádný film. Naruta znám jen prostřednictvím mangy, která si u mě postupně vydobyla dobré postavení a mám tuto mangu rád. Film mě překvapil, jak má výbornou romantickou i akční rovinu, což jsem v případě Naruta nečekal. I jako nefanoušek tohoto anime jsem se bavil. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekal dost dlouho, ne že bych se nemohl dočkat.. :D , Ale bohužel Japonci si takové věci umí dlouho podržet. A dojem? krom pár hezkých a srandovních scén. To byla hrůza na to, nechápu co to Kishimota napadlo, když se podílel na takové *****. Ono asi byl ještě dost nakopnutej z toho konce mangy, která taky stála za kulové. 3/10 ()

Reklama

PainM8 

všechny recenze uživatele

Něco tak romantického bych nikdy od tvůrců Naruta nečekal, bylo to ale super. Příběh byl natolik fascinující, že jsem na konci filmu myslel, že uběhlo tak 40 min, jako u klasického dvojdílu anime, ale byly to vskutku dvě hodiny, které byly navíc doprovázeny skvělým soundtrackem od Sony, stejně jako anime a ostatní filmy. Za mě další dokonalý film 5* ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Nostalgická a romantická záležitost. Pro fanoušky povinnost a zároveň je to film jen pro ně. Ostatním nebude dávat smysl. V rámci Naruto filmů jde o nadprůměr, ale pořád platí, že seriál je lepší. Film trpí "supermanovským" komplexem, kdy je hlavní hrdina tak mocný, že prohrává jenom tehdy, když se drží zpátky nebo něco nechápe. Všichni ale vědí, že prohrát nemůže, a proto je část napětí pryč. Člověk si musí položit pár otázek ve stylu, jak se může Naruto jako jinchuuriki vůbec chytit do genjutsu, proč nepoužívá svůj nejnovější a nejsilnější mód atd. Ale i přes malé výtky, jde o povedenou záležitost, která potěší a některé věci i dovysvětlí. A jak už tu bylo řečeno, nepouštějte si to, pokud jste nedočetli mangu, nebo nedokoukali anime, jinak si vše zbytečně zkazíte. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Film, který pohladí na duši. Pro mě důstojné završení dlouholetého manga seriálu, kde jedna bitva stíhá druhou. Jenže, co je skutečně podstatné? A o tom je tento film - romantický, snad i naivní a trochu přeslazený, jenže občas i v pohádce lze najít skutečnou moudrost, že láska je silnější než cokoliv jiného. Arigato! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Ve snímku se objeví hračka kageho vypodobněného jako opička s činely. Je to odkaz na třetího Hokage Sarutobiho Hiruzen známého z Naruto (od r. 2002), jehož přivolávací jutsu byla právě opice. (P. J. D.)
  • Tento film je prvním snímkem, v němž se objeví Hatake Kakashi jakožto šestý hokage. (P. J. D.)

Reklama

Reklama