Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od tohohle filmu neměla žádná očekávání, tak mě naprosto překvapil. Už ohraný trik obsadit ne úplně vizuálně sympatickou herečku do hlavní role (aby se s ní mohla identifikovat větší část žen) mně osobně vadí, ale nic s ním nenadělám. Na druhou stranu hlavní dvojice je natolik dynamická a srší mezi nimi tolik energie, že mi ani tolik nevadí, že se na Lake Bell nedá dívat. Geniální dialogy, úplně jsem se v nich viděla :D ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg je jen jeden, on dokáže rozesmát a pobavit. V Man Up se mu to povedlo hned několikrát, jako herec začíná být můj velký oblíbenec. S Olivii Williams si sedli a děj nebyl špatný. Těch 88.minut se dá zvládnout bez větších problémů a nudy. Nejde o typickou komedii, svým způsobem vyprávění a dějem je originální .. 8/10 = 85% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno