foto

Lake Bell

  • nar. 24.3.1979 (39 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lake Bell, celým jménem Lake Bell Siegel se narodila 24. března 1979 v New Yorku. Matka Caroline a otec Robin vedli designérskou firmu, má staršího bratra Lucase a dvě nevlastní sestry Cortney a Mackenzie.

Před kamerou se poprvé objevila v roce 2000 v seriálu POHOTOVOST. Poprvé na sebe výrazněji upozornila v seriálu MISS MATCH, kde ztvárnila nejlepší kamarádku Alicii Silverstone. V roce 2004 Lake debutovala jako Sally Heep v seriálu KAUZY Z BOSTONU, kde byla pravidelně obsazována a který opustila v roce 2005. Poté hrála hlavní roli ve sci-fi seriálu SURFACE. Mohli jsme ji taky vidět v roli nejlepší kamarádky Cameron Diaz v romantické komedii MEJDAN V LAS VEGAS.

Nyní ji můžeme vidět v komediálním seriálu z produkce HBO JAK DOBÝT AMERIKU.

Rambutan

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tajný život mazlíčků 2
2018 Spider-Man: Paralelní světy
2017 I Do... Until I Don't
Který je ten pravý?
Trestanec
2016 Cassius and Clay (TV film)
Tajný život mazlíčků
2015 Převrat
Vzmuž se
2014 Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
Milionový nadhazovač
2013 Hlas
2012 Black Rock
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Hlavně nezávazně
Malá vražda
2010 10 Minutes
Burning Palms
Shrek: Zvonec a konec
2009 Nějak se to komplikuje
2008 Hrdost a sláva
Jen přes její mrtvolu
Mejdan v Las Vegas
Still Waters
2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
2004 Fresh Out of Tears
Slammed
2003 Líbí se mi co děláš
Válečné příběhy (TV film)
2002 Speakeasy

TV seriály

2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (5)
BoJack Horseman (TV seriál)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
The Judge (S04E08)
Underground (S04E07)
další epizody (6)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
BoJack Horseman (TV seriál)
Hank After Dark (S02E07)
2011 Nová holka (TV seriál)
Kalhoty dolů (S01E04)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
What's in a Name? (S02E08)
The Friction (S02E07)
I'm Sorry, Who's Yosi? (S02E06)
další epizody (8)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Never Say Die (S01E08)
Keep on Truck'n (S01E07)
Good Vintage (S01E06)
další epizody (8)
2009 Liga snů (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Naděje umírá poslední (S09E06)

Dokumentární

2018 Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
This Changes Everything
2016 The 4%: Film's Gender Problem
2009 Source of Pride: The Making of 'Pride and Glory'

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Off Camera with Sam Jones (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 I Do... Until I Don't
2013 Hlas
2012 ¡El Tonto!
2010 Worst Enemy

TV seriály

2017 Casual (TV seriál)
Look at Me (S03E05)
The Sprout (S03E04)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 I Do... Until I Don't
2013 Hlas

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace