Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

bourec 

všechny recenze uživatele

I já měl zpočátku dost problém s Lake Bell,a viděl sem v ní dost nesympatickou ženskou,ale po nástupu skvělýho Simona Pegga se film hodně posunul v kvalitě,z tý ženský se postupem času stala celkem sympaťačka,a nebejt tý debility na konci,jak ty mlaďasové vod rozpitejch drinků letěj se čtyřicátníkem ulicí ,aby mu pomohli najít Nancy,dal bych možná i čtyři hvězdy.60%. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

"Najdu vůbec někdy toho pravého?" - "Má život nějaký hlubší smysl, nebo je to jen přehlídka trapných a méně trapných momentů?" - "Mám tomu dát za 3 nebo za 4*?" Ehm, trochu váhám, protože ty momenty, kdy to bylo padnoucí jak zadek na hrnec (a ve kterých se poznávají všichni ti, kteří takovou schůzku naslepo někdy podstoupili), se bohužel střídají s těmi druhými, kdy se maně chcete podívat na profil filmu, jestli to natočili Britové nebo Amíci.. těch emerických prvků tam bohužel pár je a působí značně rušivě, ale když si sečtete pro a proti, zůstane vám dojem dobré dvojky Simona a... Lake (hmf, zvláštní jméno, ale kdo jsem já, abych soudila), kterým to sedlo a to se počítá. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Ze sekce Rom-Kom (rozuměj romantická komedie) absolutní špička. Na úkor romantiky, která zde dostává sarkastickou podobu, se tu rozehřívá neskutečná komedie, což ve stejně kvalitě Hudbu složil, slova napsal je vyváženo přesně naopak. Je to surovější snímek bez jemnocitu s důrazem na ironii. A to chceš. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama