Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je dost náročné dívat se na film, když hlavní hrdinka zrovna není vaše oblíbenkyně :D :D Takže to pro mě bylo hodně velké mínus :) :) Za mě prostě není hezká, příjemná, ale bavil mě hlavní představitel a s tím jsem se bavila neskutečně :) Film byl pro mě ohromně předvídatelný, ale krásně svižný. Jsou zde skvělé hlášky a scéna, kdy se vrátili do baru, protože tam zapomněl tu brašnu ? ;) Film je skvěle propletený a proč by hlavní hrdinka neměla využít situace, která se jí nabídla? :) Aspoň, že tak :) ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva ne zrovna katalogově krásní lidé se shodou trapasů sejdou, aby jim růžovoučký cherubínek napálil šipky rovnou do prdelí. Možná si to pletu s amorkem? Prostě nějaké naducané děcko s křidýlky a výrazem superiorního debila. Film se rozhodně nebere vážně, předimenzované je vše a natolik, aby se ještě plus mínus udržel v rámci žánru - od množství alkoholu, které/ý naši hrdinové za pár hodin vylemtají, po finále vyexponované tak, že Zachraňwilly hadr. Zrzkin si užil roli ukňouraného rádobysvětáka, který se rozhodně nedokázal vyrovnat s faktem, že bejvalka skáče na cara obecnímu nudilovi, stará Bella pak zajisté s radostí sehrála nablblo typu Bridget Jonesové. A byť se asexuálně ožrala, opakovaně poblila, zpotila, breptala voloviny.... na rozdíl od Celvégryně má své kouzlo. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašne nevýrazné. Zaujal ma len samotný nápad "ukradnutia" rande. Ale rozvíjanie tohto nápadu do príbehu nebolo vôbec oslnivé, len povrchnosť poprekladaná klišé rečičkami, nič viac. Záver ešte ponúkol Peggovu hereckú eskapádu, avšak aj tá bola utopená v trstinovej melase. Záverečné titulky som preto privítal s veľkou úľavou. 50/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama