Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Minimie 

všechny recenze uživatele

Na Man Up jsem se těšila už pár měsíců a vůbec jsem nebyla zklamaná. Jak už to tak u romantických komedií chodí, uhádnete už od první minuty celý děj, ale zážitek z filmu to vůbec nezkazí, především díky originální zápletce a milému zpracování. Simon Pegg a Lake Bell jsou bezva dvojka - a kdo by sakra nechtěl zažít takový super první rande?! // "It's always better to be the one that's dumped. You never regret anything. She made the decision and she's gotta live with that for the rest of her life." ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedií o hledání partnera někým, kdo v tom neumí moc chodit, je hromada. A jen málokdy se stane, že se divák aspoň v něčem nenajde. A to i když jde o naprosto tuctový film bez přidané hodnoty. Což je přesně tento případ. Sympatické herce jako plus nepočítám, protože to je povinný základ každé vztahovky. Vzmuž se, tak není díky Peggovi a Bell průšvih, ale přesto je jen feelgood jednohubkou, na kterou si za týden nevzpomenu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je klíčem ke zdravému a upřímnému vztahu otevřít se plně tomu druhému a nemít před ním vůbec žádné tajnosti? Zeptejte se Simona Pegga a Lake Bell... Jack a Nancy se sice znají teprve pár hodin, nejen díky "životem napsanému" pokecu na záchodcích si ale během jednoho osudového večera tak (ne)padnou do oka, až se mi na konci filmu skoro chtělo rozkousat televizní ovladač. Umně vygradovaná dramatická romance mě tak nakonec chytla za srdíčko i přes to, že jsem v hlavní hrdince téměř v každým druhým záběru viděl chlapa. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I já měl zpočátku dost problém s Lake Bell,a viděl sem v ní dost nesympatickou ženskou,ale po nástupu skvělýho Simona Pegga se film hodně posunul v kvalitě,z tý ženský se postupem času stala celkem sympaťačka,a nebejt tý debility na konci,jak ty mlaďasové vod rozpitejch drinků letěj se čtyřicátníkem ulicí ,aby mu pomohli najít Nancy,dal bych možná i čtyři hvězdy.60%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama