Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská armáda právě prodala nepotřebný křižník Aristotle do exotického státu Algerocco. Loď je teď třeba dopravit novému majiteli na Blízký východ, což se zahálející posádce, která si ze svého pobytu na lodi udělala výnosný obchod, zrovna dvakrát nelíbí. Ve snaze vytřískat ze své poslední plavby co nejvíce, prodají proti všem armádním předpisům lístky na loď civilistům cestujícím do Algerocca. Zbývá jediné - sehnat si kapitána, který na tenhle výdělečný podvod jen tak nepřijde. Může to být jen jediný muž - poručík Humphrey Fairweather (David Tomlinson).

Volné pokračování komedie UP THE CREEK se tentokrát muselo obejít bez účasti Petera Sellerse, který v té době natáčel film MYŠ, KTERÁ ŘVALA. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování o partičce přiživující se na erárním majetku, se Sellersem ztratilo punc hlavní hvězdy, přesto zůstalo rovnocennným dílem. Některé pasáže jsou docela vtipné, jiné mírně křečovité. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Podobá se to předchozí komedii. Posádka si udělá z vojenské lodě kšeft, když na to kapitán přijde, tak mu něco namluví, nebo ho zrovna do toho namočí a on má pocit, že za to vlastně může. Tentokrát loď dokonce vyplula na moře. Obsazení Howerda byl dobrým krokem, jedná se o živějšího komika, který působí hodně výmluvně. ()

Reklama

Reklama