Reklama

Reklama

Už jsi byla na měsíci?

  • Itálie Sei mai stata sulla Luna? (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Giulia má tridsať rokov, pracuje pre prestížny módny magazín, a medzi Milánom a Parížom sa presúva súkromným lietadlom. Má všetko, čo si môže priať, alebo aspoň si to myslí, až kým ju osud nezavedie do odľahlej dedinky v Apúlii, kde zdedí hospodárstvo, ktoré však už má svojho nájomníka... (STV)

Videa (27)

Trailer

Recenze (21)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Italská plnokrevná a šťavnatá červená knihovna má svůj půvab. 1) Snímek je typický italský produkt s romantickými i hořkými okamžiky, barvitý jako celá Itálie. 2) O porci mužného testosteronu se postaral 44letý Raoul Bova (zemědělec Renzo). Buď jsi osmý díl světa anebo jsem málo cestoval. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Takový „Dobrý ročník“ po italsku – navíc ve slušivém ženském provedení. Avšak na rozdíl od nepříliš zábavné americké představy o francouzské Provence, jde v tomto případě o italskou komedii natočenou Italem o Italech – a na výsledku je to opravdu znát. Paolo Genovese nejenže dokázal natočit vtipnou, zábavnou a romantickou komedii, ale zároveň přitom dokázal dovedně balancovat na pomyslné hraně filmového klišé a nespadnout do podbízivost či kýčovitosti. Navíc, tenhle film dokáže člověka pozitivně naladit a zlepšit mu náladu - a to je dnes nutno obzvláště ocenit. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká klasika. Bohatá panička z mesta zdedí statok kdesi na vidieku, prichádza na miesto, a tam nastáva jej postupná premena z rozmaznanej dámičky na praktickú ženu, ktorej nie je jej "nový domov" ľahostajný. Do toho neustále kontrasty mesto vs. vidiek, romantické precitnutie, dilema, nedorozumenia, ... a je z toho schéma ako vyšitá. Toho klišé tu bolo na môj vkus príliš, ale na druhú stranu, tie apúlske scenérie a dialógy s dôvtipom to výrazne ťahali smerom hore. Každopádne, nič extra, no zároveň ani žiadny prepadák. Inými slovami, čistý priemer. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Obsah tohoto se mi ani nechce hodnotit, jen by mě zajímalo, zda musela hrát blondýna první půlku filmu výhradně bez podprsenky s vytrčenými bradavkami - nejspíš aby to nikdo tak brzo nevypnul? Dvě hvězdy za Raoula, doufám, že se jednou dočkám toho, že si bude moci zahrát ve skutečně kvalitním filmu, zasloužil by si to.... ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"A tak je ze mě občas "Zatoulané srdce", vylezu z okna, abych potkala svého "Nevyléčitelného romantika", nebo "Nemravného snílka". Zítra mám rande s "Rebelským andělem".  Milá Audrey Hepburn, teda Maro, když ti tvé rande posílá foto, nech si ho raději dojet celý. ッTak dlouho hledala svého "Kocoura" a přitom ho měla celý život kousek od sebe. Sypu *** pro postavu Mary, mám tyhle praštěnky ve filmech ráda. ッ ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama