Reklama

Reklama

Šibenice

  • USA The Gallows (více)
Trailer 2

Dvacet let poté, kdy během středoškolského divadelního představení zemřel při nehodě představitel hlavní role, se studenti téže maloměstské školy rozhodnou v pomýlené snaze uctít výročí dávné tragédie znovu uvést stejnou inscenaci – ale nakonec zjistí, že některé věci je lepší nekřísit. (Freeman Ent.)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Začátek vypadal slibně, prostředek.... to jako duch neudělal.... konec..... ta ženská je šílená... nikdo ji nesleduje a ona tam už hraje....no, jasně je tam ruční kamera :))) Jako dvě hvězdy jsou až dost.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Otras. Niekto by si asi fakt zasluzil sibenicu.. Jedinym zadostucinenim tu by bolo keby tvorcov chodil strasit ten Charlie.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Prve 2/3 filmu je nutne pit redbull s kavou, aby ste nezaspali. Az v poslednej tretine filmu sa to konecne rozbehne a je to trochu aj hororove. Film ma sice koniec s nabehom na dvojku, ale nech to nikto radsej nerobi. Priaznivcov FF film mozno potesi, ale jeho odporcov utvrdi v nazore, ze FF je hlupost.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Uživatel Bonaci smazal svůj příspěvek.

 

 

geniální, takhle to nikdo nepozná :)) 

Uživatel Bonaci smazal svůj příspěvek.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Marceloo

Normálne by som povedal, aby si človek urobil vlastný názor... lebo to je na filmoch najlepšie, že každý sa na to môže dívať úplne inak a vidieť v tom niečo iné. Ale v tomto prípade by som povedal, že nechcem, aby ten film zbytočne dostal peniaze. Radšej si ho stiahni až bude k dispozícii a ušetri peniaze.

na příspěvěk reagoval Marceloo

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

silentname

Toto je snáď prvý horor, ktorý hrajú v kine, do ktorého to mám najbližšie, tak som tam dnes chcel ísť. Ale po tom, čo som si prečítal tvoj komentár mám velké pochybnosti či sa to oplatí.

na příspěvěk reagoval silentname

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Marceloo

Ja tomu verím, že to príde... každopádne možno sa mýlim... však som filmu venoval hneď potom čo som ho videl komentár, ktorý hovorí za všetko... každopádne držím palce, aby si si film užil. 

na příspěvěk reagoval Marceloo

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Zdravím. V Čechách se tento hororový film bude promítat v našem Jiráskově divadle v Novém Bydžově 21. srpna od 22:00. >Zdeje pozvánka na FB událost :)

Uživatel MikeCool smazal svůj příspěvek.

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Tak dneska jsem ukecal promítání tohoto hororového kousku v našem městském divadle v Novém Bydžově (cca 30 km od Hradce Králové). Vypadá to na 21. srpna (pátek), tak kdyby jste Šibenici chtěl někdo mermomocí vidět, v našem Jiráskově divadle v Bydžově máte možnost. :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Škoda, bydlet někde u hranic se Slovenskem, zajedu si k sousedům, ale bohužel :-/ Teď budu muset bohužel čekat na torent :-/

na příspěvěk reagoval juta

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

V českých kinech to bohužel nejspíše nebude.

Odpověď Cinestaru na můj dotaz, zda-li se bude The Gallows promítat v ČR : "...film měl mít premiéru 6.8., ale dle posledních zpráv byl film stažen a nebude zřejmě uváděn v ČR.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Kreveta.punk

Kreveta.punk (hodnocení, recenze)

První trailer mě celkem navnadil, ale když jsem v kině viděl ten, kde se chvástají tím jak to je nejstrašidelnější film tak už se na to ani moc netěším. Taky nechápu proč se furt musí ve filmech chlubit tím, že je to od tvůrců Paranormal Activity, když to byla hrozná stračka.

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

taato specialita ide do kina? To malo ist rovno direct to dvd (vhs) .. resp. do kosa

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Litty

Litty (hodnocení, recenze)

Prečo mám taký dojem, že každý horror tohto typu je nesledovateľná odfláknutá sračka?

Reklama

Reklama