Reklama

Reklama

Ansacu kjóšicu

(seriál)
  • Japonsko 暗殺教室 (více)
Trailer 4
Japonsko, (2015–2016), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Júsei Macui (komiks)

Scénář:

Makoto Uezu

Kamera:

Júsuke Mišina

Hudba:

Naoki Sató

Hrají:

Džun Fukujama, Mai Fučigami, Aja Suzaki, Nobuhiko Okamoto, Ajako Kawasumi, Kotono Micuiši, Mamoru Mijano, Šizuka Itó, Takehito Kojasu, Tomokazu Sugita (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Měsíc byl zničen mimozemským stvořením. A stejné stvoření dalo světu ultimátum: zatímco bude dělat ve škole učitele, musí ho někdo do roka zabít. Na tom by nebylo nic těžkého, kdyby se nedokázal pohybovat rychlostí Mach 20, neměl rychlou regeneraci, super sílu a ještě kdyby nebyl skvělý učitel. Závod v zabíjení o osud světa začíná. (Harroc)

(více)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Great Teacher Koro je tady proto, aby pomohl třídě studentů, nad kterými většina ostatních zlomila hůl, s jejich problémy. Jeho metody jsou stejně neortodoxní jako jeho zevnějšek a rozmanité stejně jako jeho superschopnosti a problémy jednotlivých studentů. Navíc mají žáci zajímavou motivaci v podobě velké odměny, pokud se jim podaří jejich učitele zabít... Vzhledem k faktu, že jsem se do tohoto díla pustil již předpřipraven tím, že jsem zhlédl OVA z roku 2013 měl jsem o anime jistou představu. Ale musím říct, že jsem byl velmi mile překvapen, protože kromě atributů, které jsem očekával, jako byly relativně zajímavé charaktery, průměrná, ale snesitelná animace i hudba, docela zajímavá a originální ( i když jak v čem...) zápletka, přibyli další a tak mohu říct, že to je vtipné a občas i trochu poučné a tím, že mě Koro-sensei postupně dokázal přesvědčit, že je vážně dobrý učitel si ode mě vysloužil o dvě * víc než prvně viděné OVA. Celkově tedy spokojenost a těším se na druhou řadu, protože spousta otázek zůstala nezodpovězená. 8/10 ()

Season 2 (2016) (S02) 

Kvalitou si to drží nastavený standard první sezóny, ale příběhově jsme se dostali k mnohem důležitějším věcem, které u mě celkový dojem zvyšují. Dostávám odpovědi na otázky, které mě nejvíc zajímali a ty odpovědi jsou přesně tak skvělé, jak jsem si je přál. Už vím kdo je Koro-sensei a jeho backstory je opravdu velmi dobrá, vztahy se neustále vyvíjejí a souboj Karma vs Nagisa mě opravdu hodně bavil. Zkrátka akce je pořád hodně dobrá, humor se mi líbí, postavy mám rád a jejich chování a vůbec to kam celý příběh došel považuji za velmi povedené. 9/10 ()

Reklama

Reklama