Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento film vůbec nemá čím zaujmout. Za čistokrevný horor se to označit nedá, protože s hororovými atributy pracuje dost nudně a spíše si z hororu jen určité prvky vypůjčuje. Nezaujme ani herecké obsazení, i když čítá herce, kteří hrát dovedou, ale tentokrát nepředvedli zhola nic. Slabý film po všech stránkách. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Žánrově opět tradiční nedomrdlost - ani temný psychologický krvák, ani viditelně nadsazená strašidelná komedie typu Příběhy ze záhrobí. Poslední půlhodina se vleče jak sopel, skoro jako kdyby štáb stál se stopkama a povzbuzoval herce: "Ještě seď, ještě seď, vydrž chvilku, teď se postav, zase se posaď, vydrž, ještě nám chybí 10 minut a budeme mít rovných 100." ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Crispin Glover jako omezený Willard, kterého vyhodí z práce, on díky krysám získá novou identitu, ale ty se obrátí i proti němu. Obrazově se film snaží o výtvarné pojetí Jeunetových filmů, ale do nich to má daleko. Psychothriller, jak se vypořádat se zlým šéfem. DVD: Komentář tvůrců a herců, 13minutový film o filmu, 18minutový o milovnících a chovatelích krys a 25 minut vystřižených scén s volitelným komentářem mají pouze GB titulky, následuje hudební video s volitelným komentářem, trailer a 3 TV spoty. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca temná až atmosferická komédia so štipkou hororu a životom Willarda ktorý v dome chová potkany a sám si ich vycvičí aby ho poslúchali na slovo. Autori tochto filmu mali čo robiť aby všetkých potkanov naučili poslúchať, hlavne ten Sokrates nemal chybu. Ben naopak sa Willardovi podlizoval aby ho mal rád lenže Willard mal vždy rád Sokratesa ktorý ho vedel pochopiť a tým si získal aj cekú armádu potkanov ktorý ho poslúchali. Film v niektorých líniach trpí hluchými miestami kde vyznieva nuda ale ani to mi nevadilo pretože od začiatku až do konca som sa skvelo bavil 80 percent. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Dávám sice jen tři hvězdičky, protože jsem měla pěkných pár výhrad - na druhou stranu, je to film, který si rozhodně budu pamatovat... A uvažuju o tom, že si ho seženu v originále, protože mám silné podezření, že český dabing tu a tam silně zapracoval ve Willardův neprospěch. Ovšem, zvlášť věta "Co můžeme udělat, Bene..." a s ní související pocit zlomyslného zadostiučinění mi na hodně dlouho uvízne v paměti...;-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Všechny krysy měly na spodní straně ocasu namalované čísla, aby je mohli filmaři a trenéři sledovat. (hladass)
  • DVD a Blu-ray verze tohoto filmu v některých zemích měla navíc bonusový materiál. Tento bonusový materiál obsahoval smazané či alternativní scény z filmu a také alternativní konec. (JesterKruger)

Reklama

Reklama