Reklama

Reklama

Reorganizace

(TV film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Československo, 1967, 11 min

Recenze (9)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Jak proměnit pohraniční zaplivaný hotýlek v nóbl podnik. Dobová satira, která potěší především milovníky hereckého umění Věry Ferbasové. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Aktuální především dnes, v době dotací na různé nesmysly, kdy nejde o to, nabídnout nějakému zákazníkovi něco navíc, ale namastit si vlastní kapsu a nabídnout to, co už bylo, třebas v horší kvalitě. Pouze ta forma je taková nijaká - sedí se celou dobu u jednoho stolu a plká - a pobaví jen "Čechoslovákům vstup zakázán", což je i v současné době heslo všech rádoby nóbl podniků v centru Prahy. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

vitekpe to napsal přesně, trochu to připomíná školní cvičení na zadané téma. Vl. Hrubý si tu ještě mohl myslet na větší role... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ta pštrosí polévka mě dostala. :D A Hrubému jela nepřetržitě pusa celých jedenáct minut bez jediného nádechu. A jak si to užíval.... To mě taky fascinovalo. :-) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Za deset minut taková srandáááááááá. Kdyby šlo o normální film dostalo by to ode mne hodně moc fest bodíků do plusu. Přesto dávám sedmdesát v rámci mého osobního hodnocení, že těmto zkratkám prostě více dát nemohu. Je to tedy, jako kdyby dostal plnou stovku bodů. *** A PŮL ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Interhotel Strauß teď bude svítit až do Horních Měcholup! A každý písmenko v jiný barvě!" Zdá sa, že reorganizácia bola v šesťdesiatych rokoch niečo ako prestavba o 20 rokov neskôr. Veľa schôdzovania a rečí okolo toho a praktická realizácia nič moc. Tuná sú tie reči v podaní Ferbasovej a Hrubého hodne vtipné, takže aj keď sa v podstate jedná o komunálne satirickú estrádnu scénku prevedenú do filmu, dávam štyri skryté rezervy. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Milá mikrokomedie vystihující výhody kolektivního vedení podniku pracujícími v podmínkách rozvinutého socialistického pohostinství. ()

Reklama

Reklama