Reklama

Reklama

The Root of the Problem

Krátkometrážní / Komedie / Fantasy / Horor
USA, 2012, 14 min

Režie:

Ryan Spindell

Scénář:

Ryan Spindell

Hudba:

Gregory Tripi

Hrají:

Brea Grant

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Návštěvy u zubaře nejsou ničím příjemným pro spoustu z nás a já nejsem žádná výjimka. Pokud možno návštěvě se snažím co nejdéle vyhýbat, přestože mám málokdy nějaký ten kaz. Nicméně kdybych tam zažíval to co naše hrdinka, zmizel bych rychlostí blesku a zuby si raději vymlátil doma kladivem…Snímek měl docela slušnou atmosféru a hlavně lehce bizarní pojetí – a to já rád – ta doktorova „druhá tvář“ pobavila… ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ryan Spindell jakožto tvůrce výborného kraťasu Kirksdale a Mortuary collection se tady teda vytáhl. Dobrá desetiminutovka o ujetém psychopatickém zubaři, která má kvalitní práci se zvukem a kamerou, slušné herce a daří se hezky budovat hororovou paranoidní atmosféru. V závěru šikovně schizofrenní, ikdyž bych si to možná představoval drsnější. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako oba díly Dentisty ani tohle nedoporučuju těm co mají panickou hrůzu ze zubaře. Já s tím problém nemám a u snímku jsem se celkem bavil. PS: Té paničce v červeným kostýmu bych se taky klidně podíval na " zoubek ". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Halucinogenní zážitek na zubařském křesle! Sice bych uvítal zubní zákrok v přímém přenosu, ale jako celek dobré. Takže nejen doktoři jsou divní, ale už i zubaři, o sestrách nemluvě... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkně zachycená noční můra u zubaře od režiséra Mortuary Collection! Krásná slečna u zubaře zažívá velmi halucinogenní a nepříjemný zážitek, ze kterého je tak trochu nepříjemně ( Scéna s injekcí se mnou poměrně zamávala) a kdyby ukázáli i trhání zubů, tak nejspíš omdlím. Fajn vizuál a příjemné psycho. 7.5/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama