Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

castor 

všechny recenze uživatele

Pojďte k nám a podepište, máme pro vás opravdu kvalitní „balíček“ služeb. Španělský realitní trh má zatraceně zvláštní pravidla. Příběh je jednoduchý, což bych přežil, ale chybí i jakákoliv nadstavba. Dietní stopáž je překvapivě na několika místech ještě natahovaná různými zpomalovačkami a pasážemi, o které ani nikdo moc nestojí. Kulisy v podobě oprýskaného činžáku jsou nicméně fajn, potěší i kamera, na hlavní hrdinku se dobře kouká, čistič toho zase tolik nepředvede. Obecně se z toho dalo vytřískat mnohem víc. Například když už se náš páreček dostal do nějaké výhodné situace, nedokázal z ní nic dalšího vytěžit, ač to na něj nahlas křičelo. I tak relativně slušné. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedná se dějově absolutně neinovativní home invasion, což je speciálně u Španělů škoda, ovšem nezklamali fajn vizuálem, moderní hudbou a trochou kvalitního gore. O nezapomenutelnou záležitost se nejedná, ale kdo má HO rád, z definice daného subžánru by se na této stopáži nudit neměl. Ve změti srágor nudných, nebo shitově natočených se nebojím hraniční čtyřku dát. Vypadá to, že letos už nemá moc cenu s nima šetřit. 70% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film nečekaným překvapením. A i přes neoriginální zápletku je to hodně podařený Home Invasion. Mínusem je pomalejší rozjezd a né až tak povedený finále. Zabijáci moc rozumu taky nepobrali a jejich chování je naprosto debilní. No ale na tohle jsem si u podobných filmů už zvykl. Naopak hlavní hrdinka si počíná celkem logicky a je vidět, že přemejšlí. Má " větší koule" jak všichni chlapi dohromady. Taky musím pochválit práci kamery kde třeba scéna s padajícím mobilem byla luxusní. Najde se tu i nějaká krev a celkem podařený gore efekty. Ikdyž jich tady moc není. Ale ještě lepší než kamera je hudební ( zvuková ) stránka filmu. To je masakr. V potřebných chvílích dodává scénám ještě větší grády a film tím dělá kurevsky napínavej. I díky 80 minutové stopáži je to pohodová hororová jednohubka. Která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavně v první polovině je Sweet Home až ubíjející svou bezradností. Kdykoli je třeba nějak posunout nebo zkomplikovat děj, stane se tak tím způsobem, že některé kladné postavě něco upadne, o něco zakopne nebo jí zazvoní mobil, čímž na sebe záporáky upozorní. Plus předimenzovaná, návodná strašidelná hudba, která ve výsledku působí až kontraproduktivně. Úplně dobrým rozhodnutím nebylo ani natáčení z větší části v angličtině, protože zdejší španělští herci ji moc přesvědčivě nedávají (předpokládám, že ten anglicko-španělský BluRay je originální verze, nikoli dabing). Občas je to pak nechtěně vtipné. Plusem je naopak docela hodně vymazlená technická stránka a nástup respekt budícího bosse v závěrečné třetině. Nechal jsem se v tomto případě tak trochu opít rohlíkem a udělím alespoň tři hvězdy, byť mi rozum říká, že bych měl jít ještě o něco níž. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde si vzal takého debila?“ – „Neviem, keď som ho videl prvý raz, vyzeral šikovný.“ Presne pre TOTO nemám rád home invasion. Lupiči neprehľadávajú dom, hoci im práve pod nohy z poschodia padol mobil. Keď baba hore kričí o pomoc, nepočujú ju, ale len čo sa jej z rúk vyšmykne krabica s knihami, sú z toho hotoví. Chlapík zavolá na políciu a povie, že jeho a jeho priateľku chce zabiť trojica magorov a policajtkou je schladený informáciou, že pokiaľ neudá presnú adresu, tak nikto nepríde (!). Lupičom príde na pomoc jedna osoba, babe napadne vyliezť z okna až na samom konci, macher má hajzla pripútaného remeňom k dverám a nijako to nevyužije, na čo bolo dobré spustenie alarmu to som tiež nepochopil (a prečo tam vlastne liezol aj on, keď stačilo, aby sa štverala iba ona?) a doslova trápne bolo, keď posledný grázel, hoci by mal utekať, len kvázi strašidelne pomaly kráčal. K tomu asi 10 debilných naschválov ako „uprostred mesta nikto nechodí po ulici a keď niekto predsa len ide, je to náhodou ďalší vrah“. Koniec bol vskutku absurdný – týpek má činžiak plný zohavených ľudských mŕtvol, ale s hrdinkou si dá prácu, komplikovane ju unesie a pokreslí a chce rozporciovať (ale samozrejme ju pri tom nevyzlečie úplne, ale iba do spodnej bielizne, lebo rozseknuté lebky môžu byť, ale nahá žena nie). ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama