Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedná se dějově absolutně neinovativní home invasion, což je speciálně u Španělů škoda, ovšem nezklamali fajn vizuálem, moderní hudbou a trochou kvalitního gore. O nezapomenutelnou záležitost se nejedná, ale kdo má HO rád, z definice daného subžánru by se na této stopáži nudit neměl. Ve změti srágor nudných, nebo shitově natočených se nebojím hraniční čtyřku dát. Vypadá to, že letos už nemá moc cenu s nima šetřit. 70% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A to je přesně důvod, proč nemám extra ráda překvapení k narozeninám. Pak mi nehrozí, že mě Alík ze samé lásky zatáhne do prázdnýho bytu, v chudinský prdeli, kde mě pak místo dortu a sexu bude čekat trio vocasů, co mě budou chtít čímkoli píchat. Alicia ale překvapení ráda má a tak svýho kluka, říkejme mu Holá Prdel, překvapí tak, že na to Holá Prdel do smrti nezapomene, což by nemuselo být zas tak moc dlouho páč když se po třech neschopných kokotech objeví posila - Mr. Uklízeč, tak Holá Prdel i Alicia maj šance na přežití stejně velký jako já šanci, že mi narostou přírodní cestou kozy. Mr. Uklízeč je taky jediná postava, který se dá fandit, jelikož drží hubu a dělá co má, to znamená, že polejvá mrtvoly dusíkem, následně je rozmlátí kladivem na kousky a pak je vysaje. Bez reptání, bez řvaní, bez dementního chování. O dementní chování se naopak stará Holá Prdel s Aliciou, ona by furt řvala, jak když jí ho šroubuje afričan nasucho do prdele, on demonstrativně krvácí na podlahu a tím, že jí zasírá Mr. Uklízeče nehorázně sere. A tak začíná poslední fáze honění, která spěje až k finálnímu výstřiku mrdk...ééé krve. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když zrovna nemáte v úprku před zombie na kameře zmáčknuté tlačítko REC, chce vás ziskuchtivá realitní kancelář přestěhovat do márnice. Život ve španělských činžácích není žádný med.. Když se na začátku ukáže výtahová šachta s konstrukcí podobnou žebříku, je jasné, že se po ní bude lozit. Když hlavní hrdina dostane v úvodu k narozeninám namáčecí pero, je jasné, že se s ním bude bodat. Předvídatelnost a brodění v žánrových zlozvycích a klišé Sweet Home sráží, na druhou stranu je tu přijatelná stopáž, dynamická hudba, fajn hrátky se světlem (zelený neón v kanále vs. červená světlice) a jeden nevlídný dehumanizátor, co umí pustit motor. Zaujal úvodní popis, který de facto zmiňuje, že se ve Španělsku pomocí otros metódos (čti vraždy) ročně zbaví kolem tisíce nepohodlných nájemníků. Nevěřím. To by bylo i ve výroční zprávě Amnesty International.. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Alicia zarezervuje byt v starom paneláku, aby tu oslávila narodeniny svojho priatela Simona a prichystala mu malú oslavu. Ich plány na romantický večer však prekazí trio nájomných vrahov, ktoré si sem prišlo urobiť svoju prácu. Z Alicie a Simona sa tak stanú neplánované terče pre zabijakov. - Home Invasion zo Španielska, ktorá dopadla velmi dobre. Môžem povedať, že po dlhej dobe velmi kvalitné audio a nehorázne premakaná kamera, ktorá sa mi miestami podobala na Pain & Gain a hrátky Michaela Baya. Na Španielsky horor je tu taktiež velké množstvo krvi. Sklamalo ma to, že zabijaci sú bez nejakého výraznejšieho charakteru. Ale myšlienka deratizéra, ktorý deratizuje všetko živé v domoch je velmi dobrá. Miesta s hustou atmosférou tu striedajú miesta s pomalšími pasážami, ale pri tak krátkej stopáži to nevadí. Čiarkovanie na tele v záverečnej scéne musí každému hororovému fanúšikovi pripomenúť The Human Centipede. Hláška Go To Chell na konci ma dostala. Celý čas som rozmýšlal, prečo vo filme ani raz nepadlo slovo Vamos. Potom som si uvedomil, že dej sa odohráva v Barcelone (fanúšikovia futbalu budú vedieť). Španielske horory mi proste sedia a už sa nemôžem dočkať Summer Campu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama