Reklama

Reklama

Epizody(3)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (4)

Arthur & George (2015) 

Hele... já bych to taky ráda udržela v těch červených číslech, ale pokrytecky k tomu nepřispěju. První díl sliboval libovou podívanou, ale druhé dva díly mě vůbec nenadchly. Je to pěkný počin, zfilmovaný podle knihy a dokonce i skutečné události (což může být pro některé plus), dobře natočený, s dobrými lokacemi a kostými. Nicméně dost možná by stačily jen dva díly a větší snaha udržet tu atmosferičnost prvního dílu. ()

Episode 1 (2015) (E01) 

První díl přináší hlavně vydařenou atmosféru. A hodně otázek. Milostná linka v mých očích nezačala úplně šťastně, protože mi přišlo, že tančili na hrobě ještě "nevychladlé" manželky. Zatímco A. C. Doyle v podání Martina Clunese je (až na tu milenku) sympaťák, u George (Arsher Ali) si nejsem zcela jistá, co čekat. ()

Episode 2 (2015) (E02) 

Druhý díl je o dost slabší než ten první. Skoro nic se v něm neděje, až na tu milostnou linku, které fakt nedokážu fandit. ()

Episode 3 (2015) (E03) 

Třetí díl byl lepší jak druhý, ale rozhodně ne tak dobrý jako první.Navíc... Georgovi mi nešlo moc fandit, protože i když se mu stalo příkoří, což nepopírám, tak to nebyla nijak zvlášť sympatická postava. A Artur s Woodym to zkrátka neutáhli. ()

Reklama

Reklama