foto

Art Malik

  • nar. 13.11.1952 (64 let)
    Bahawalpur, Pákistán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Escape
2016 Infiltrátor
Mirzya
2013 Bhaag Milkha Bhaag
Diana
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
2011 Everywhere and Nowhere
Tajemný
2010 Ben Hur (TV film)
Sex ve městě 2
Vlkodlak
2008 Děkan Spanley
Franklyn
2006 Nina's Heavenly Delights
2005 English Harem, The (TV film)
2004 Padělatelé
2003 Tempo
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
Out Done
2001 Hotel! (TV film)
Mesiáš (TV film)
Tabloid
2000 Na počátku (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1999 Kleopatra (TV film)
Vicious Circle (TV film)
1998 Side Streets
1997 Cesta do ráje (TV film)
Láska na černo
1995 Calvin na dvoře krále Artuše
Clockwork Mice
1994 Odhalení
Pravdivé lži
1993 Věk zrady (TV film)
1992 Město radosti
Rok komety
Rukojmí
Želví pláž
1991 Backstage at Masterpiece Theatre (TV film)
1990 Stolen (TV film)
1989 Shadow of the Cobra (TV film)
1988 Hothouse (TV film)
1987 Dech života
1986 Harem (TV film)
Tajemství rajského ostrova (TV film)
1985 Underworld
1984 Cesta do Indie
Vzdálené vrcholky hor
1980 Věci po Richardovi
1979 Arabské dobrodružství

TV seriály

2017 Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Undercover (TV seriál)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Skoro kobliha (S04E08)
Návrat (S04E07)
další epizody (4)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
Nativity, The (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Life Support (TV seriál)
Tajemství řeky Bohů (TV seriál)
1998 Colour Blind (TV seriál)
Unfinished Business (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1994 Wimbledon Poisoner, The (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
Soud (S02E02)

Dokumentární

2002 Bondovy dívky jsou věčné (TV film)
Britské impérium v barvě (TV seriál)

TV pořady

2007 Jackanory Junior (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace