Reklama

Reklama

Zabila Diana Downsová svoje děti? Kriminální vyšetřování a soudní přelíčení s Dianou, rozpolcenou osobností a narcisou na straně jedné, pečující matkou na straně druhé. Zachrání ji její intriky a milostné pletky s vyšetřovatelem? Je pravdivá její verze, kterou uvádí, že byla v noci přepadena neznámým vrahem, který údajně zastřelil její děti anebo si to celé vymyslela? Kriminální příběh je natočen podle skutečné události. V hlavní roli s vynikajícím hereckým výkonem najdeme Farah Fawcett, Johna Shea, Gordon Clapp, Ryan O'Neal. Film podle skutečné události a románu Ann Rule. (Intervideo)

(více)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn drama které je sice dost dlouhé a asi si na něj za nějakou dobu nevzpomenu ale, na to jedno zkouknutí to celkem ušlo. Herci byly celkem dobří a sympatičtí a Fawcettová odvedla skvělou práci. A dokonce i to malý děcko ušlo. Docela silné drama které má i po těch 20 letech něco do sebe. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Farrah Fawcett byla ve filmu skvělá, ohromně nesympatická a protivná, ale tak to zřejmě bylo i v reálu. Příběh Diane Downsové, která, zatímco jedna její dcera zemřela a další dvě děti bojovaly v nemocnici o život, s radostí pařila a řídila opilá, není vůbec špatně natočený. Tento málo známý film je sice hodně dlouhý, ale není to nuda, přestože čím dál tím víc tušíte, jak to nakonec dopadne. Také uhrančivý John Shea v roli prokurátora je výborný. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Smutný, násilný príbeh, ale vyrozprávaný s intenzívnou a sústredenou energiou, ktorá ho robí úplne absorbujúcim a nakoniec dojemným. 6/10 ()

danecek24

všechny recenze uživatele

47. Zlatý Glóbus za rok 1989 - nominace (2) - Nejlepší minisérie / TV film, Nejlepší herečka v minisérii / TV filmu - Farrah Fawcett ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Velmi věrný obraz skutečných událostí kolem Diany Downsové. Jen škoda, že do závěrečných titulku nebylo začleněno resumé, týkající se jejího útěku z vězení v roce 1987. ()

Reklama

Reklama