Reklama

Reklama

Dilwale

  • Indie दिलवाले (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý Veer (Varun Dhawan) potká dívku Ishitu (Kriti Sanon), do které se zamiluje. Když se jí se svými city svěří, zjistí, že to samé cítí ona i k němu. Veer se rozhodne o jejich vztahu říct svému staršímu bratrovi Rajovi (Shahrukh Khan), který se poté chce setkat s rodinou Ishity. Jakmile se starší sestra Ishity Meera (Kajol) dozví, čí bratr Veer je, zakáže své sestře tento vztah a dál o tom nehodlá mluvit. Veer s přáteli zjišťují, že Raj a Meera se znají z dřívějška. Jenže co se mezi nimi stalo, že Meera nechce, aby se Veer s Ishitou nadále stýkali? (veverka99)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Film Dilwale vytvořil rekord při prodeji hudebních práv za 19 milionů rupií. Red Chillies Entertainment je za tuto cenu prodal Sony. To je zatím nejvyšší cena za hudební práva, za jakou kdy byla v Bollywoodu prodána. (MJackie)
  • Shah Rukh Khan (Raj / Kali) byl během natáčení po zranění kolene, a tak mu dal režisér Rohit Shetty jako dárek kolo, aby se jeho koleno dostalo co nejdříve do lepší kondice. (MJackie)
  • Jako poctu kaskadérům z filmu připravil Rohit Shetty speciální videa, která vydal online. (MJackie)
  • Na filmu spolupracovaly akční týmy z Bulharska a Jižní Afriky a v těchto zemích se také natáčelo. Klip k písni "Gerua" byl natočen na Islandu. (veverka99)
  • Shah Rukh Khan (Raj / Kali) při natáčení klipu k písni "Gerua" ztratil na skále rovnováhu a málem spadl dolů. Kajol (Meera Malik) ho chytila v pravý čas a dalo by se říci, že mu zachránila život. (veverka99)

Reklama

Reklama