Reklama

Reklama

Star proti silám zla

(seriál)
  • USA Star vs. The Forces of Evil
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2015–2019), 28 h 12 min (Minutáž: 20–23 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Hvězduše Motýlová je neobvyklá princezna, odvážná dívka, kterou rodiče pošlou kvůli bezpečí z jiné planety na Zemi, a která změní životy všech kolem sebe, zatímco bojuje se zloduchy. (Disney Channel)

Recenze (14)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Najprv som zhliadla pár častí, ktoré mi zneli sympaticky a páčili sa mi, hoci mi prišli na môj vkus divné. Ale zdalo sa mi, že je to fajn seriál. Hlavné dôvody sú: 1. Songy; Oboje, ústredný aj záverečný (jedny z najlepších openings/ credits v animákoch). Prvá vec, pre ktorú som sa tento seriál odhodlala sledovať, hoci animácia je proti môjmu vkusu. 2. Marco; Jediná postava v seriáli, ktorá je mi sympatická vzhľadovo a celkom aj povahovo. Naviac, v dosť veľa epizódach skončí zle, takže ho mám rada aj z ľútosti, ako už u mňa býva zvykom. Avšak po zhliadnutí celej série som prehodnotila názor na seriál samotný. Okrem uvedených kladov, zvyšok seriálu je vlastne záporom. Ako som vravela, animácia nič moc a dejovo to nieje nijak odlišné od iných animákov tohto typu. Je to príliš divoké, až to ide na nervy a často to nechápem, plné veľmi trápnych, až odpudivých momentov (presne typ seriálov, ktorý ja neznášam). Plus, takmer žiadne emócie, pre ktoré ja filmy/ seriály sledujem. Ale tie songy proste nemôžem dostať z hlavy a nejak mi k seriálu podsúvajú pozitívny pocit, spoločne so sympatickým Marcom, takže to ma nejak núti sledovať to -avšak len jednorázovo (možno s výnimkou epizód, ktoré ma trochu zaujali), narozdiel od mojich obľúbených animákov, ktoré sledujem vkuse. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jsem nesmírně spokojen s tímto seriálem, jak dokázal něco rozehrát a také to krásně zakončit. Díly jsou vždy o něčem jiném a lehce posouvají příběh a vztahy postav dopředu, i když si to ani neuvědomujete. Seriál vám představuje princeznu Star, která je v lidském světě a objevuje vše co je pro ní neznámé a jejím kamarádem Markem zažívají velice zábavné a někdy i poněkud emocionální dobrodružství. Krásná animace, dobře napsané a vtipné postavy, kreativní a originální potvůrky a příšerky, krásné světy které vás překvapí tím co skrývají, TO VŠE TENTO SERIÁL MÁ A JÁ SI TO TOTÁLNĚ ZAMILOVAL. Jediné co mě na tomto seriálu štve je, že jsem čekal trošku jiný konec, ale dostal jsem ještě lepší :D, což je nejspíš pozitivní než negativní. Přes to vše se jedná o velice kvalitní animovaný seriál, který si zamilujete a vždy budete chtít víc a víc. DOPORUČUJU 9,5/10 ()

Reklama

Daniel.Homol 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě Gravity Falls je SVTFOE jeden z asi nejlepších Disneyho seriálových počinů vůbec. Máme zde, sice trochu klišé, ale pořád skvělé postavy. Krásný rozmanitý svět a úžasné fantasy předměty, jako například ,,dimemsionální nůžky" U prvních dvou sérií sem byl trochu skeptický, ale z posledních dvou sem byl u vytržení a když seriál končil, skoro sem se rozbrečel. 9/10 ()

Patressezy 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi, že se o seriálu mluví tolik jako o ostatních americký animacích, které budují určitý svět (Adventure time, Steven Universe, Avatar), ale SvFoE si zaslouží místo v této elitě. Od poutavých postav a absurdního světa po ze začátku nevýrazný, postupně se vyvíjející příběh, který se nakonec stává značně rozsáhlým (jak to tak u tohoto typu seriálu bývá) je SvFoE seriál, který by si nikdo neměl nechat ujít. Vztah Star a Marca mi přišel taky velmi zajímavě podaný. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Nevím no. Animace není tak pěkná, jako třeba u Gravity Falls a ani to není tak vtipné. Nápad je to sice dobrý a Star i Marco jsou fajn postavy, ale přesto jsem tomu až tak úplně nepřišla na chuť. Asi protože chybí pořádný příběh, který by to propojoval, a hlavní záporák je hodně slabý. Chybí tomu napětí, které v Gravity Falls doplňuje Bill Cipher nebo u Steven Universe Yellow Diamond. Edit: To je tak, když někdo hodnotí před koncem série. Ke konci se vše hodně zlepšílo, a to hlavně příchodem Tofeeho. Kéž by tam Ludo už nebyla, ale to se asi nestane. Season finale bylo skvělé. ()

Galerie (2 108)

Zajímavosti (4)

  • První série byla animována kanadským studiem Mercury Filmworks. Druhá sezóna byla animována dvěma studii, a to korejským Rough Draft Studios, Inc. a britským SugarCube. (omri)

Reklama

Reklama