Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Olík 

všechny recenze uživatele

Komorní rom-com na svatbě plné hostů?…ano, jde to. Posádka stolů „postradatelných“ rozehraje nekorektní hru svých malých i větších osobních dramátek….tu komicky, tu vážně, tu lacině, tu komplikovaně, tu úplně mino. Určitě je chvályhodné jakýmkoliv způsobem nabourávat žánrové šuplíky, ale na tuhle svatbu se nebude vzpomínat ještě po letech. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie s tak nepredikovatelným poměrně komorně laděným scénářem jedné prosté svatby jednoho netradičního stolu. Nikdo si tu na nic nehraje, všichni skončí charakterově obnažení, než se nadějete. Komedie nepřináší ani chvilku oddechu/nudy, udržuje ve smíchu nebo v napětí s romantickou linkou napříč příběhem. Jako vždy ČSFD selhalo při hodnocení komedií. Smutné. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co Vás pojí s nevěstou a ženichem?" Celkem nic, jedná se totiž až o stůl číslo 19, což je stůl těch, kteří měli s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Kdyby mě tedy někdo někdy na nějakou svatbu pozval, tak skončím přesně u tohoto stolu, ale všichni vědí, že nemám čas, tak mě raději nezvou. Nicméně obsazení stolu mi s přibývajícími drinky připadalo stále zábavnější a přivedlo mě na myšlenku, že nechat si vytetovat smajlíka na konec penisu není vůbec špatný nápad. A mám-li něco ocenit, tak je to "úspěšný byznysmen" Walter, protože takový magor by byl ozdobou každé svatby, a vypalovačka Bad Reputaion zpívaná ve španělštině. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milá záležitost, která sice vyvolá spíš pousmání než smích a romantika je poněkud instantní, pan milovník je nechutnej, zato se v této komedii neječí, postavy jsou životné a zůstane dobrý pocit. Ostatně, v různorodé skupince svatebních trosečníků se za určitých okolností může ocitnout každý z nás. Se svou osamělostí, minulostí, nejistotou, vykořeněností a intenzivním pocitem, že nikam nepatří a rozhodně ne sem. K Phoebe je čas nemilosrdný, její černočerný společník je skoro hezčí, mimoň vypadá spíš jako cifršpion než kriminálník a Indek je tam nejspíš kvůli barevné či mezinárodní vyváženosti. Eloise chvílemi balancuje na hranici snesitelnosti, zato babča nemá chybu. Od Stolu jsem sice očekávala víc, ale úplně zklamaná jsem taky nebyla. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk by si myslel, že to bude zajímavá komedie - zajímavá hlavně díky obsazení - ale ono je to nakonec docela hořkosladké. A není to špatné. Jenže pak se tvůrci rozhodli, že všechno zabijí tím, že předvedlo tak pitomý konec, jaký se dlouho neviděl. Když nevíš jak, tak sázej a profláknuté hollywoodské recepty. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama