Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Sorry, musel jsem to popravit odpadem. Divnou romantickou píčovinu je to poslední, co chci vidět. Já si romantiku představuju úplně jinak, než jak to vnucuji tyhle divný pocukrovaný navoněný filmy, kde nesympatická veverka s debilníma vybělenýma zubama blbě čumí, divnej nesympatickej zrzek něco deklamuje a k tomu hraje zesilujjící romantická hudba. Chudák Lisa Kudrow   opravdu je mi ji líto.  Zahrála si trapnou stafáž.  A to věčný ponižování,  v tom se Američani úplně vyžívají . Vždycky musí mít ve filmech postavy, které jsem čistokrevně  směšné, trapné, retardované. Aby asi i poslední retardik se mohl cítit nad nimi povýšen.  Američani mě s tímhle pěkně serou, furt musí ve filmech někoho ponižovat.  Myslím ty ostatní postavy, ten malinký Ind a ten "úspěšný businessman". V Simpsonových mají zase toho starého dědka s brýlemi. Bez ponižování se asi neobejdou. A co mě velmi mrzí  je to, ze to okopírovali naši filmoví tvůrci.  Jako  - pojďme se posmívat debilovi.  Nesplňuje naše normy, proto se mu můžeme vysmívat.  

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Lisa Kudrow nadabována Zlatou Adamovskou??? Co to je doprdele za sračky? Vždyť ma úplně jiný typ hladu, ta by se na to nehodila ani jako mladá! Rozdíl věkový mezi Phoebe a starou Gráfovou (Milenci a vrazi) není velký, pouze 4 roky, ale současný měkký babičkovský hlas Zlatý se na Lisu Kudrow vůbec nehodí.

Reklama

Reklama