Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Těhle filmů s lechce ponurou atmoškou v thrillerovém kabátku není zrovna už moc a ještě když člověk mrkne na casting,tak jako fanda Ala si to pustit zkrátka musí.Je zvláštní,že mi vcelku to rozložení postav dost vyhovovalo,kdy starý veteráni jsou tu spíše jen tím pozádím a všechno se to hrne na dvě ženský a průměrného Josh Duhamela.Náměť určitě není nic nového pod sluncem,ale jak jsem psal,jsem rád,že vůbec je.Co je bohužel průser,že Shimosawa chtěl trochu experimentovat a odlišit průběh a look filmu.Jsou tam dvě scény který jsou tak neskutečně kravský,že si říkáte proč tam jsou.Jako zalepit si lepidlem ránu na břiše je vážně někam spíše do parodie,než do seriózního filmu,kterým chce být,ale scenář občas dělá jednu ďouru ke konci za druhou a chce vymodelovat moment velkého překvapení.To se všechno dá nějak snést,zvraty jsem čekal,ale bohužel je to stále jen průměrnou třešinkou,která je ze strany už silně okousaná.Popravdě z tohohle filmu mohlo vzejít mnohem více,možná právě takové zklamání pro ostatní.Když řeknu,že v jeden moment jede kameraman takovou elipsu na detail,tak už víte čím chtěl Shimosawa upoutat.Chtělo to bohužel osvědčeneného režiséra,protože herce na to měl. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy, který mě nebavěj. Tohle mě strašně dlouho nebavilo, pomalý nesmyslný rozjezd, nevyzrálé postavy.. než se to začalo uzamotávat, a pochopil jsem, že ty figury jsou dokonale promyšlený a děj je provázanej vše se vším tak nepochopitelně, že mi pochopení došlo až druhý den ráno. Psychologicky složitý lidičky do sebe nakonec zapadnou, hlavní sviňák se vybarvuje skutečně velmi nenápadně, a tak to je celkově velmi dobrý a povedený dílko. ()

Reklama

wallax 

všechny recenze uživatele

Film s pomerne ambicióznym a dobre prepleteným scenárom ktorý vo finále nezapôsobil ako som čakal. Herecké trio Duhamel/Hopkins/Pacino sa prediera filmom za pomoci dobých dialógov, no miestami sa zdá, že sa chce príliš podobať na Diablovho Advokáta a to je možno práve kameň úrazu. Na jedno pozretie je to ok, ale to je asi všetko...nedostalo sa mi toho na čo som čakal. Fraktúra alebo už spomenutý Diablov Advokát sú o triedu lepšie a rád si ich pozriem niekedy znovu. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že niekedy ohodnotím tak slabo film, v ktorom spolu hrajú Hopkins a Al Pacino. Bohužiaľ, táto dvojica sa stretla v nie moc dobrom filme, nebojím sa tento počin nazvať katastrofou. A predzvesťou hrozného dielka je ten hrozný účes Anthony Hopkinsa. Čo to bolo? Právnický triler s prvkami príbehu o únose a aby toho nebolo málo, tak falošné obvinenie z vraždy? Z čoho sa všetko vyrieši tak nejak...tak nejak proste? A čo ten Číňan? Ten tam vôbec nepasoval. A čo tie jeho reči v tom kostole? (Dobre, čo sa týka kecov, to môže byť chyba prekladu). A koniec radšej nekomentujem. Ale zase, úplný odpad to nie je. Predsa len som sa zasmial, ale nemyslím, že práve na scénkach, kde to tvorcovia zamýšľali. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný, ale taky ne dobrý. Takový zajímavý střed. Člověk nechce koukat, ale přitom to nechce nedokoukat. Hodně nevyrovnané a rozhodně špatně zahrané od Joshui. Zbytek byl fajn, Al Pacino i Hopkins to umí, a Alice Eve jim šlapala na paty. Naprosté zklamání bylo ale od Julii Stiles, to bylo opravdu smutné. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama