Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá policejní inspektorka Corinne Levasseurová je po konfliktu s prokuraturou přeložena do malého severofrancouzského města. Nejdřív dělá jen papírování v kanceláři, ale pak se dostane k případu, který se nebývale rozroste. Jde o dětskou pornografii, do níž jsou zapleteny i mocenské špičky v kraji. Ani tentokrát nechce inspektorka ustoupit, znovu riskuje svou kariéru a je ochotna svědčit u soudu. Odmítá podlehnout nátlaku, který je na ni vyvíjen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 20.8.1983, réžia českého znenia (ÚPF) = MARIE FRONKOVÁ - Kedysi uvádzané s hviezdičkou, dnes si to ČT dovolí odvysielať trebárs aj popoludní. Nuž časy sa menia, ale svinstvo o ktorom pojednáva tento film bujnie čoraz viac. --- Mladá idealistická inšpektorka bojuje proti veterným mlynom a napriek nepriazni okolia sa nevzdáva. Koľko je takých medzi nami ? A koľko je medzi nami "plukovníkov" ? (9.6.2009) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Miou-Miou (se tentokrát nesvléká) v roli, kde si stejně tak dobře umím představit královnu tehdejší francouzské detektivky (A. G.). Jestli jsem dobře zahlédl, malým provinčním městem je Lens. Téma je mrazivé, a bohužel z pohledu fungování mocenských špiček stále aktuální. Dobrý český dabing, a konec, připomínající některé o pár let starší italské krimi. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná Miou-Miou se mi v roli čestné policejní inspektorky zamlouvala, sedlo jí to a mně se líbila.. Jinak se jedná o pocitově docela nepříjemné kriminální drama, týká se totiž malých dětí a jejich zneužívání, což mě dost drtilo.. Pochvalu zaslouží všichni zúčastnění, herecký ansámbl výborný, natočené je to pěkně a atmosféra houstne až do hořkého finále.. ()

Maq odpad!

všechny recenze uživatele

Umělecké hodnocení: Scénář a charaktery jsou šablonovité, podřízené angažovanému námětu. Režie nekvalitní, chvílemi amatérská. --- Ideologické hodnocení: V buržoazně-demokratickém zřízení je stát nástrojem vykořisťovatelské třídy k utlačování pracujících. Dělníci, semkněte se na obranu svých práv. Žádáme znárodnění klíčového průmyslu a důslednou ochranu práv nájemníků. Volte Komunisticku stranu Francie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Presne od tejto vety v obsahu: "Ani tentokrát nechce inspektorka ustoupit, znovu riskuje svou kariéru a je ochotna svědčit u soudu" som si sľuboval ten dramat. Nedostavil sa. Snímok si beží na takej vlne obyčajnosti, že vlastne ani nemá čo ponúknuť. Nijak sa kariéra neriskuje, nijak sa nechodí do mimoriadneho konfliktu .. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama