Reklama

Reklama

Příběh patnáctileté Ruthie (Stefania Owen), která přemluví svou matku Ritu (Katie Holmes), aby opustila svého milence. Matka bere dceru s sebou bez ohledu na to, co bude nebo do jakých nebezpečí se mohou dostat. Vydávají se společně ve starém autě, které je jejich jediným majetkem, na cestu do neznáma. Společně prožívají mnoho těžkých situací, jsou věčně špinavé, hladové, ale mají jedna druhou a vzájemně si dodávají sílu. (fantassia)

(více)

Recenze (12)

silentname 

všechny recenze uživatele

"All We Had" by som ohodnotil ako skutočne schopnú filmovú drámu, ktorá vie správne budovať atmosféru. Samozrejme sa dostaneme aj do nejakých tých klišé, no postavy sú veľmi sympatické, posúva sa to správnym smerom, film rieši niekoľko zaujímavých a dobre mienených otázok a je nielen dobrou drámou, no súčasne aj určitou formou kritiky. Ako celok musím povedať, že ma to bavilo. Ruthie je vynikajúca, jej mama je vynikajúca, čašnička Patti a vôbec neviem povedať, ktorá postava by ma v tomto filme nejako nezaujala. Film dobre rozpráva príbeh a ako som povedal, sú tu aj nejaké tie klišé, no človek to dokáže odpustiť, lebo chce s týmito postavami tráviť čas. Možno si film mohol odpustiť posledných pár minút, no rovnako mám pocit, že nie sú absolútne neopodstatnené. Naopak. Určite doporučujem vidieť. Hodnotenie: B+ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na režisérský debut Katie to není vůbec špatné, má to slabší i silnější chvilky, ale jsem celkem spokojený s takovou sociálně zaměřenou jednohubkou, která dobře staví na dynamice páru matky a dcery. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Katie Holmes se chopila nejen hlavní role, ale také režie tohoto snímku, kde především sebe ukazuje jako celkem schopnou herečku, která se nebojí trochu zašpinit. Musím říct, že jí docela fandím, a tak i tahle povrchní sonda "na dno" společnosti se mi líbila, hlavně proto, že prostě chce ukázat, že zde nějaké problémy jsou. Není to objevné, ale je to určitý pohled. ()

Britney75 

všechny recenze uživatele

... a nakonec vše dobře dopadlo a dokud ještě žijí, milují se dodnes :D takový popelkovský příběh .. přišlo mi to ucouraný, tuctový, nic, co bych musela ještě jednou vidět. Katie, ty už nerežíruj, hraní ti jde mnohem lépe!!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak z Katie Holmes už je aj režisérka? Nebolo to zlé - náhodou tie postavy plné rôznych existenčných problémov sa mi celkom pozdávali, aj to prostredie reštaurácie v malomeste, ale samotný dej ma akosi nechytil, aj keď to malo predpoklad na celkom slušnú zápletku, ale to sa akosi naplnilo len čiastočne. Keď už som si povedal, že to speje k zaujímavej sociálnej dráme, tak sa to začalo až príliš zázračne obracať k dobrému, až napokon k tomu koncu... Snáď sa to podarí Katie nabudúce lepšie (ak ešte vôbec nejaké "nabudúce" bude). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podobné príbehy sme už videli (niekoľkokrát). Možno miestami až príliš zjednodušené zobrazenie (aktuálneho) života matky a dcéry a voľba jednoduchých „filmárskych“ riešení (jak z režisérskej tak aj z hereckej stránky). Niektoré časti vedľajších dejových línií by zaslúžili trošku väčšiu pozornosť. Primeraný herecký výkon a priemerný režisérsky debut od K. Holmes. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

teckax 

všechny recenze uživatele

A tu "jak zoufalá matka na setkání anonymních alkoholiků ke štěstí přišla" znáte? Oceňuji s jakou lehkostí to bylo zahrané a natočené. Kdyby to jen nebyla taková prvoplánová americká pohádka, s tím se beznadějný cynik jako já smířit nemůže... ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Máma bez peněz a bez bydlení, s 14. letou dcerou, se stěhuje od jednoho milence ke druhému, sem tam něco ukradnou v obchodě nebo nezaplatí útratu, až se jim to jednou nepodaří, protože je zradí auto. Tak se rozhodnou nezaplacené jídlo v bistru odpracovat. Zalíbí se jim tam a spřátelí se s majitelem a jeho synem - transvestou. Dcera si prochází pubertou a matka si nakonec najde někoho, koho má ráda a on ji. ()

Reklama

Reklama